HALLOWEEN!

Halloween är något utav det roligaste jag vet! Att få klä ut sig och bara gå loss helt enkelt, du ska inte vara snygg helt enkelt. så är det bara.. Jag har alltid älskat halloween, men mest den speciella utklädnaden som gäller. 
Jag tycker dock att man mer och mer märker av att speciellt tjejer inte vill klä ut sig riktigt till halloween, tjejer har tyvärr en tendens till att alltid vilja vara "snygga". Det kan vara svårt för tjejer att behöva vara så kallade fula, fastän det är det som är meningen eller att man ska vara äcklig (tycker i alla fall jag). Vi vill gärna alltid lägga till en liten "sexig" toutch för att det inte ska väga över för mycket åt det andra hållet.
  Samtidigt så tycker jag också att när det är halloween så är det väl ändå häxor och andra äckliga utklädnader som gäller, eller? inte änglar och annat gull i gull gull.. Det tycker jag också är något som förstör sjukt mycket. Men som sagt det är väl upp till var och en vad de vill klä ut sig till och i hur stor utsträckning.
Men jag ska i alla fall gå loss på min utklädnad i år, fast först måste jag komma på något..
möjligtvis en docka;)


Kommentarer
Postat av: Amanda

jag ska vara pumpa jag!!!

Postat av: My

det är sexigt med tjejer som vågar vara osexiga!

2009-10-21 @ 22:49:12
Postat av: Mia

I like docka-idén;)

2009-10-27 @ 14:25:38
URL: http://kazakstanisbajs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback