SVAR TILL L.

En liten fågel viskade i mitt öra att plåsterna i till exempel afrika har samma färg på sig som vi har här, alltså lite beige aktiga.
Så tyvärr måste jag säga att svaret inte var så roligt som jag hade hoppats på, men det kanske är en karriär man skulle satsa på..
Min fågel var rätt säker på sin sak,
men jag efterlyser någon som vet om plåsterna ser annorlunda ut i länder där befolkningen är mörkare? eller om det var som jag hörde.


Kommentarer
Postat av: malva

vilken stilmall använder du ??

Postat av: erika sahlström

sv till malva: jag använder faktiskt samma som du bara att jag har flyttat lite på mina kategorier.. är verkligen kass på designen och så har försökt så många gånger;)

2009-06-09 @ 12:06:47
URL: http://erikasahlstrom.blogg.se/
Postat av: L

haha, vad gullig du är som försökte ta reda på det. är de verkligen samma färg? dåligt tycker jag. de borde ju lysa mot den mörka hyn, vilket inte är speciellt uppskattande då plåster är rätt fula. men för att vara på den säkra sidan kanske man ska skicka ett sms till 118 800 eller ringa till rix fm på programpunkten "våga fråga" ^^ detta med plåsterna är iallafall något som jag har funderat såå länge på, och jag kommer inte vara helt säker på de svar jag får innan jag sett det med egna ögon :P så afrika nästa? ^^

2009-06-15 @ 00:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback