Tänk att det var så längesedan nu.

Sen jag var med på Bra Kompis resan ner till Polen där vi besökte två olika koncentrationsläger (Auschwitz och Birkenau.)
Helt galet när jag tänker på det, hur mycket allt påverkade mig. Alla människor som jag träffade, alla platser jag besökte och alla berättelser jag fick höra. Det var verkligen något av det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. När jag tänker tillbaka på det så ville jag så mycket på den tiden, ville att alla skulle dela mina känslor och tankar. Jag ville förändra världen...

Ibland undrar jag vart allt det tog vägen, vart någonstans viljan att göra skillnad tog vägen och gömde sig. Det måste vara oerhört långt in eftersom den har gömt sig så bra. Jag vet att det låter drömlikt "Viljan att göra skillnad" men innerst inne, vill vi inte alla det?

Och människor påstår att det aldrig hände. Att platserna jag besökte inte var vad de utgav sig för att vara, att berättelserna jag hörde inte var sanna och att människorna jag träffade hade påhittade identiteter.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh, vilken himla sjuk tillfällighet att jag hamnade här när du precis skrivit om det! Haha. Åh. Jag kan komma på mig själv med att längta tillbaka ganska mycket till allt det där ibland.

2009-01-14 @ 22:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback