I have no words to say.AWESOME STUFF.

Fy vad jag är glad att har fått Calle som min handledare, helt galet verkligen.
Tog lite bilder idag på en utav hårmodellerna som ska vara med på hans sassonvisning till februari. CHECK IT OUT! good shit.

 Galet snyggt!!!

Love is my drugs is my heroin.KameraGALEN!

Det är vad jag har blivit, verkligen.. alla hatar mig och min kamera nu:)
haha men de kommer tacka mig en dag när de ser tillbaka på alla fina minnen..

ÄNTLIGEN!

Idag åkte jag och mami till netonnet och handlade min nya baby:)
Så jag har helt glömt av att plugga idag och istället bara tagit kort på allt möjligt tråkigt.

TIMO RÄISÄNEN

 

MASKERAD, don't you just love it?

inga bra bilder i från igår, men hoppas på att kunna visa några andra från en annan kamera senare.

GRATTIS TILL ERA 20 ÅR, FANNY (snart) OCH QRISTIAN.

DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.DÖD.

Det är vad jag är en dag som den här!!

Gick ut väldigt hårt igår kväll med drickandet (som jag fick känna av idag) samtidigt som jag dansade runt i dimman i min lilla askungenklänning från BR. Inte nog med att baksmällan sköljde över mig så fort jag satte mig upp i morses så var jag tvungen att jobba 7timmarspass på ica med en fjuttig 15minutersrast på det.
Så jag antar att jag ska gå och lägga mig i mitt såååå städade rum just nu. Förstår verkligen inte hur mitt rum kan bli så stökigt på mindre än 24 timmar,antar att det är ett utav livets stora mysterium som ingen någonsin kommer få reda på.
tack och hej leverpastej:D


Ge mig nitar och läder:DEtt skratt förlänger livet.

NÅGON ÄR TJUVLYSSNARN.
-Men, varför håller du dig för magen. mår du inte bra eller? Killen.
-Nej, jag har mens. Tjejen.
-Men det hade du ju igår med!:S Killen.
-Ja, men jag har det i en vecka. Tjejen.
-SHIT! en hel vecka på ett år! Killen.

Inget kan stoppa oss nu!

JAG ÄLSKAR FRIA MÄNNISKOR UTAN HÄMNINGAR!
Människor som säger vad det tycker, klär sig precis som det vill och gör precis vad de kåänner för.

Alla härliga människor som inte skäms för sin kropp och solar och badar topless (min vän sandra) hur skönt hade det inte varit på en skala att glida runt där på stranden utan att behöva ägna en endaste tanke åt dessa jävla bikinisträck?

Låter underbart i mina öron, frågan är ju varför jag inte gjort det någon gång (pojkvän.) Fast ändå hade det nog inte varit något problem med att killar hade tittat och stött på mig.. Hade nog mest varit press från tjejsidan eftersom de lär ha misstagit mig för en kille (dock inte för alla magmuskler som verkligen existerar på min mage)
Kanske ska satsa på ett par shorts till sommaren och en hästsvans på stranden för att få den där efterlängtade bränna..
Haha

FREDAGSBILAGAN (EXPRESSEN)

yes där ska jag faktiskt vara med nu på fredag, tänka sig att en bild på lilla mig kommer dyka upp där.
Det måste jag erkänna var en liten rolig suprise även om jag självklart inte är ensam om att vara/varit med så är det en roligt grej i alla fall:) så vad säger man... HÅLL UTKIK!


FINNS DET NÅGON TUFFARE LITEN FIGUR ÄN DEN HÄR FILUREN I RÖD KLÄNNING?

Skulle inte tro det, icke sa nicke.
Hon måste vara den snyggaste och kanske skönaste tecknade figuren någonsin.
Hon har det! knuten, klänningen, skorna och attityden haha.


BLACK AND WHITE PARTY!

Så igår bar det av hem till min lilla sandra för att fira henns födelsedag, och självklart var jag hur bakis som helst från dagen innan som jag spenderade hos emmelie för att fira hennes 18års dag men jag höll skenet uppe och pallrade mig dit. Mat, prat, dans och en massa dricka bestod denna kvällen av och den var riktigt fin men självklart fanns det några små incidenter som alltid;)man tackar.

Fick välja kläder för 1000 kr i från svea efter den lilla grejen vi gjorde.
Så det blev : En eco t-shirt, ett par knästrumpor, en påse och ett par trosor:)
Jag knarkar.

Mag och halstabletter, yummie. Gott med lite extra laxeringsmedel i magen.. not:D
Så det blev lite myskläder idag.Hur ska jag och min ekonomi överleva?

Sjukt bra fråga, idag var en utav (väldigt få) gånger jag fick dåligt samvete efter jag handlat något. Blir faktiskt lite sur på mig själv men eftersom det är secondhand så går det inte att lämna tillbaka och självklart var det ju billigt, så varför? jo jag äger tyvärr inte så mycket pengar för tillfället, riktigt snålt faktiskt. Så varför ska jag då gå och handla.
sjukt bra fråga, men billigt är i alla fall gott och det blir som en jävla drog. Kan inte hålla mig borta ifrån secondhandaffärer. vatten och bröd tills löning!
JAG SLÅR ETT SLAG FÖR ALLA SECONDHANDAFFÄRER OCH ERT MILJÖVÄNLIGA TÄNKANDE :D good shit

Koftan kostade i alla fall 45kr, knästrumporna 5 & 10 kr + mössan för 10kr.only 2 months left.

Det är så många som längtar så otroligt tills det fyller arton, men inte jag inte. Vet inte riktigt varför jag inte har den där stora längtan som alla andra ( kanske för att det är ett steg närmare döden.) Har fått en liten sådant infall på sistone att jag hela tiden går runt och tänker på att jag inte vill bli gammal, hade helt klart hellre backat tillbaka klockan några år och upplevt dom bästa åren i ens liv en gång till och bara njutigt. Kanske är det också för när man tittar tillbaka så har jag slängt bort alldeles för mycket tid på att vara ledsen i stället för att skita i människor som är dumma i huvudet och fokusera på the good ones, men som alla vet så går bara livet framåt och det kanske är bra det.

Men jag ska faktiskt erkänna att jag börjat längta pytte lite (se där sandra) tills jag fyller arton nu, inte på grund av ålder utan på vilket sätt jag har tänkt att fira min dag tjejer och killar. Så inga dystra 18års kriser längre, no more no more.


Min värsta mardröm.

Är att prova jeans, och självklart idag hos sveamänniskorna blev jag tvungen att göra det inför mini visningen. Och självklart gick de inte på mig, buhu hur mycket jag än försökte. Finns det något mer stärkande för självförtroendet än när ett par jeans inte passar?
Fast det värsta var ändå när jag gick ut och berättade att det verkligen inte passade och dom undrade om jag verkligen hade försökt tillräckligt osv och jag lovade dem att jag verkligen hade kämpat för mitt liv. Det skyllde på att det inte var något strech i dem, men buhu JAG HATAR JEANS.
Fick i alla fall en massa andra söta kläder från svea och smirk som jag ska ha på mig från deras nya kollektion:)

Överbeskyddande storasyster.

Det är vad jag är, haha. OM JAG ÄR!
Vet inte om jag alltid låter henne göra saker som är en del av att utvecklas och en del av livet (lära sig utav sina misstag.)
Min lilla sötsak vill göra så mycket, Hon vill färga håret svart eller rosa (NEEEJ.. skjut mig!) samtidigt som hon vill ha dreads i håret. Kanske borde hon få färga håret svart och se hur länge det verkligen håller, alltså inget alls. Jag säger att om man ska göra det så ska man göra det på riktigt, ingen jävla ica färg. Och istället för att få rosa hår som inte heller kommer hålla har jag erbjudigt henne att kanske sätta i ett antal rosa extensions men icke.  Hon är envis som en åsna och likaså jag, kanske borde hon få göra vad hon vill med sitt hår (fast jag har mamma på min sida) men hon förstår inte att hon kommer få raka av håret efter dreadsen. Hon säger att hon förstår men tror inte att hon riktigt gör det, inte hela innebörden.
Allt detta är väl antagligen en fas i livet som vi alla har haft fast på olika sätt, min fas var väl antagligen motsatsen till min lillasysters. Kanske borde jag därför ställa mig bakom henne i hennes beslut, för att faser är något som vi alla går igenom och i slutändan är det dem som har format vår personlighet och gjort oss till den vi är.

Älskar att klä min lilla sak:)

Boring day.

så jag såg till att fixa lite bilder på min älskade tröja. enjoy hahaTänk att det var så längesedan nu.

Sen jag var med på Bra Kompis resan ner till Polen där vi besökte två olika koncentrationsläger (Auschwitz och Birkenau.)
Helt galet när jag tänker på det, hur mycket allt påverkade mig. Alla människor som jag träffade, alla platser jag besökte och alla berättelser jag fick höra. Det var verkligen något av det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. När jag tänker tillbaka på det så ville jag så mycket på den tiden, ville att alla skulle dela mina känslor och tankar. Jag ville förändra världen...

Ibland undrar jag vart allt det tog vägen, vart någonstans viljan att göra skillnad tog vägen och gömde sig. Det måste vara oerhört långt in eftersom den har gömt sig så bra. Jag vet att det låter drömlikt "Viljan att göra skillnad" men innerst inne, vill vi inte alla det?

Och människor påstår att det aldrig hände. Att platserna jag besökte inte var vad de utgav sig för att vara, att berättelserna jag hörde inte var sanna och att människorna jag träffade hade påhittade identiteter.

Let the sunshine in.I need som fucking sunshine:D

DR. Dorian, please take care of me?

Jag hatar verkligen den här årstiden på grund utav alla sjukdomar, jag har varit sjuk enda sen den 23:e december ungefär. När man blir av med det ena så får man självklart något nytt. Har fått höra att jag har på mig för lite kläder men jag väljer att ignorera det och satsar på att jag bara har lite otur just nu, och att livet inte vill gå min väg;)

Får väl följa lite råd som jag har fått och äta vitlök, dricka te, äta fil (för min mage) och äta c-vitamin.
Resultatet av detta kommer vara en undernärd vitlöksstinkande C-vitamin. Så bye bye erika..


Världens snyggaste plåster.

Party like a rockstar.

Snacka om patetiskt. HAHA, min vän Sandra fyller nämligen hela arton år nästa fredag och har bestämt att ha ett "Black and white Party" där hon har bjudigt in människor via facebook.
Och jag är nämligen så sjukt taggad på det här att jag nog har varit inne varenda dag nu på Facebook och tittat vilka som har accepterat och inte, vet inte vad annat än patetisk jag kan kalla mig själv i den här situationen. Men jag erkänner, I love to party!!
Kan bara inte fatta att min lilla sandra ska bli stor, få gå och handla 3,5 på ica och allt hehe:)

Jag är fast.. föralltid?

Sitter och funderar lite smått över det. För om det finns något som gör mig galen så är det alla dessa gatubrunnar som finns överallt och jag är fast i den där gamla vanan från när man var liten att inte gå på A-brunnarna för att det betyder avbruten kärlek (plus att någon annan måste slå dig 8ggr på axeln), brunnarna med inget alls på som betyder att alla brunnar du någonsin gått på försvinner. Dock hoppar jag som den glada 5 åringen jag är i själen på K-brunnarna som betyder kärlek och på R-brunnarna som betyder rikedom.

Dessa jäkla brunnar plågar mig , haha för om jag råkar gå på en skit A-brunn så stör det mig hela dagen sen (om ingen hinner slå mig 8 ggr på axeln förståss.) Antar att det bara är något som har följt med mig sen jag var liten (då man trodde på mycket) och genom åren när man har börjat förstå mer, att det till exempel inte är sant så har det ändå funnits en liten del där bak i hjärnan som har tänkt "tänk om".  Så jag antar att min lilla tvångssyndrom kommer stanna kvar i mitt liv ett tag till, kanske hade behövt en sådan där matta som jag hade kunnat stå och hoppa på tusen gånger så jag någon gång skulle kunna låta mig själv gå på en A-brunn.
Dagens I-landsproblem. by erika


NO Money left.

Så sant så, för om man heter Erika Sahlström är man en mästare på att bränna pengar.
Som sagt så reashoppade jag lite på Åhlens förra veckan där jag hittade den här t-shirten och ett linne för 49 och 99 kr.BADABOMBOMBOM!

It's MINE. haha hoho hihi som man säger vid tillfällen som det här.
Äntligen köpt min tröja ifrån BellaoBastian som jag har suktat efter i ett tag nu.
Har dock ingen bra bild på den så sofia får visa upp hur läcker den är!!!


JAG VILL HA.. grrr


Super snygg verkligen.

SÅ FINT VÄDER!

Älskar verkligen när solen kikar fram, det gör verkligen allt. och för ovanlighetens skull gick jag ut och gick lite.
TRO DET ELLER EJ!Kall men fin dag.

Och som alltid när solen lyser tror jag att det ska vara varmt och skönt ute så jag tar på mig en kofta och en kavaj och trippar ut. Och som alltid vill jag vända tillbaka efter 2 minut utomhus men erika var stark och höll ut!
Och igen (som alltid) drog min mother den vanliga mamma repliken "ska du verkligen gå ut så runnklädd?" och igen (som alltid) haha svarade jag den vanliga dotter repliken "JAAAAAAAAAAAAAAA!"bara 23 dagar kvar tills löning igen.

Datumet 25 är heligt för mig.
För då kommer månadens pengar som jag har slitit för på mitt kära lilla ica.
Fast december månad är verkligen lyx eftersom då kommer lönen 2 dagar tidigare (mirakel) och som jag har konstaterat innan så är jag SÄMST (och det vet alla) på att hålla i mina pengar. Så här flög lite pengar iväg igen...
Äntligen sägerjag bara.

Har letat och letat och till slut när jag bara gick runt i stan så hittade jag dem. MINA STRUMPISAR!
Ena benet är grått och andra är svart, så svårt var det men var har de funnits hela tiden? Bra fråga, men nu ligger de i alla fall i min garderob i tryggt förvar.


Thanks.

Nu har Fanny kommit hem efter 3 månader i afrika.
Fick en liten söt väska och SPRIT PÅ PÅSE! Måste vara en utav världens bästa uppfinningar. För tänk om man hade haft 700cl (eller vad det nu är) i påse istället för flaska, förstå va skönt och lätt det hade varit om man hade skippat hela flaskgrejen. Kanske blir så nästa gång jag drar ut att jag häller över allt i en icapåse, haha eller inte.. Men kanske får utveckla idén lite smått.HAPPY NEW YEAR.

lite efter med mina nyårsbilder men antar att jag har haft andra saker för mig, lite saker som förhoppningsvis var viktigare än datorn:)
Min kväll var i alla fall jätte roligt (förutom en killes spya i min säng, yummie) annars var allt super duper,
självklart som förra året var min flaska inbrottssäker vid 12slaget. Man kan ju fråga sig om det inte är meningen att en normalbyggd människa ska kunna öppna den utan att behöva använda sina superkrafter? tydligen inte min i alla fall... fick ta hjälp av en riktigt man;)