Samlar erika.

Tittade igenom min garderob lite idag och hittade min samling av prislappar. Jag undrar om jag har hört om något mer meningslöst, haha! Jag vet att det låter korkat och sanningen är den att det ÄR DET! korkat alltså. Jag vet inte hur det har blivit så att jag har tagit tillvara på många av alla pirslappar jag under mina år.
Fast jag har en idé, att det kan ha något att göra med mina (jag kan inte slänga saker tankar)
Jag har något slags fel där inne i hjärnan, något fel som får mig att spara på så onödigt mycket saker. Som t.ex kläder, jag har massvis med saker som jag har svårt att släppa taget om för att jag tänker (men den kanske kan vara bra att ha, kanske hittar något som den passar till) bara för att den en gång i tiden var min favorit tröja, emn som numera bara ligger längst underst i högen av mitt tidsfördriv.
Jag vet inte om det bara är själva sakernas fel, eller om det är vad jag förknippar dem med. Att jag har svårt att släppa taget om människor som har funnits i mitt liv. Det kan jag förstå, saker som påminner en om personer. Men vad fasiken påminner mig en prislapp från en tröja för 149 mig om en person? haha, vad har jag trott under den här tiden egentligen. Att jag ska få en massa pengar för dom sen eller? jaja, haha,
Men frågan är ju då, hur blir jag av med alla dessa saker som man bara sparar på?Kommentarer
Postat av: Fanny

Haha jag är likadan :o

2008-06-08 @ 14:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback