GÖR DET SJÄLV!

Här om dagen gjorde jag en liten hemma inpackning som faktiskit blev riktigt bra och som doftade super gott.
Tog lite kokosmjöl och blandade med några teskedar kakao som jag sedan masserade in i mitt hår och som jag sedan satte en plastpåse över. 
Sommrigt och fräscht doftande hår blev resultatet.
Passar dock bättre för brunetter eftersom kakaon kan färga av sig lite.

DAGENS LÅT!

Radiohead med Carma police.


Samlar erika.

Tittade igenom min garderob lite idag och hittade min samling av prislappar. Jag undrar om jag har hört om något mer meningslöst, haha! Jag vet att det låter korkat och sanningen är den att det ÄR DET! korkat alltså. Jag vet inte hur det har blivit så att jag har tagit tillvara på många av alla pirslappar jag under mina år.
Fast jag har en idé, att det kan ha något att göra med mina (jag kan inte slänga saker tankar)
Jag har något slags fel där inne i hjärnan, något fel som får mig att spara på så onödigt mycket saker. Som t.ex kläder, jag har massvis med saker som jag har svårt att släppa taget om för att jag tänker (men den kanske kan vara bra att ha, kanske hittar något som den passar till) bara för att den en gång i tiden var min favorit tröja, emn som numera bara ligger längst underst i högen av mitt tidsfördriv.
Jag vet inte om det bara är själva sakernas fel, eller om det är vad jag förknippar dem med. Att jag har svårt att släppa taget om människor som har funnits i mitt liv. Det kan jag förstå, saker som påminner en om personer. Men vad fasiken påminner mig en prislapp från en tröja för 149 mig om en person? haha, vad har jag trott under den här tiden egentligen. Att jag ska få en massa pengar för dom sen eller? jaja, haha,
Men frågan är ju då, hur blir jag av med alla dessa saker som man bara sparar på?Önskan om att vara annorlunda och unik.

JAG VILL VARA ANNORLUNDA OCH UNIK.
jag hatar att se ut som alla andra, det är det värsta jag vet.
Att bara känna att man långsamt smälter in i mängden och bara blir en av alla andra, förstår verkligen inte hur man kan tycka om att se ut som alla andra. Precis det jag känner att jag gör just nu.
Jag vill sticka ut och känna mig speciell, men jag vet dock inte om jag har kreativiteten och tiden som det skulle kräva av mig. Kanske är jag just så unik jag kan bli när jag inte anstränger mig, för att det lättast visar sig då att jag nog inte är så rolig:p


Borås lider av kulturfeber!

Ingen som bor i Borås har nog kunnat undgå Kulturfestivalen som pågår just nu, och som invigdes med den omtalade Pinoccio i lördags. Som jag för övrigt tycker är sjukt ful, måste bara få sagt det och får ur mig det.
Jag är ingen som är emot konst över huvudtaget, jag tycker bara att det ska vara bra konst i såfall (vad nu bra konst innebär) men i alla fall inte en 9 meter hög pinoccio som kommer vara det enda Borås är känt för. Det enda som kommer synas på kartan vid Borås är en jävla pinoccio!!!
Och jag antar att ingen heller har kunnat ungå ALLA 2000 olika statyer och konstverk som parken mitt i borås har proppats full med innan den omtalade kulturfestivalen, och jag tycker att den konsten vi hade i parken innan räckte och var fin och den följde lite samma mönster. Men icke!
Här ska det sättas upp allt möjligt.
Tycker det helt klart är jätte fint med konst, men då måste allt verkligen matcha och tilltala mig.
Det ska vara ett konstverk med någon mening, den måste stå på rätt plats och passa in med omgivningen och miljön.
 
OCH DET GÖR INTE DEN HÄR. JAG HATAR DEN! säg vad ni vill men jag tycker den är hur ful som helst.
jag säger bara; SKROTA SKITEN!

HM, billigt och bra.

yes så sant så.. Och för en snålis som jag är HM helt perfekt.
98 kr st för över och underdel.Vän av ordning. David Batra

en liten insändare....

image149

Ingenstans i världen träffar man på så dåliga tändstickor som i denna föresångsland, vårt kärta och äöskade sverige! Inte nog med att tändstickorna har krymt, liksom askarna. Stickorna har placerats i askar som klarar att stå som prydnad, och inte användas. jag själv tillhör socialgrupp 3 och idkar skogsjobb för min försörjning. Jag kan slå vad om att mina kolleger, runt om i vårt fagra land delar mina åsikter. Vad vi skogsluffare behöver är en tändsticksask som innehåller minst 50 stickor. Och det skall vara en ask med plån som håller tiden ut!

expressen 15 september 1980.

DAGENS LÅT!

Shit pommesfrites! jag undrar om jag någon gång har varit så kär i en låt, något att fundera över kanske.
Men den här killen hörde jag i alla fall live i Fredags,och jag säger bara att det var helt sjukt. Så himla bra, låter kanske lite töntigt men det var typ magiskt!

Moto boy med
beat heart

image148

cheerdance, men erika då.

vad har jag gett mig in på?
ja, det kan man verkligen fråga sig. För jag, ERIKA SAHLSTRÖM, tjejen som har minnet som en guldfisk och ingen koordination över huvudtaget ska prova på cheerdance. jag bara frågar mig själv hur detta ska sluta, jag har inte dansat på flera år och nu har jag fått för mig att jag ska prova på cheerdance. ja men, good luck erika:D
snälla håll tummarna.

Jag är i farten igen..

smygfotade lite idag igen. URSÄKTA MIG!
men jag kunde verkligen inte låta bli. För när kärleken står rakt framför ens ögon, vem kan då stå emot?
Jag blir i alla fall bara så sjukt glad av att se att det fortfarande finns hopp, och kanske även för sådana som jag:D Utan att kärleken inte bara är något alla pratar om, utan att den finns på riktigt.

                     inte den bästa skärpan men men..

DAVID BATRA

Vän av ordning..
Är en bok med sveriges argaste, konstigaste och roligaste insändare samlade på ett och samma ställe.


Några smakprov:

Gotland är för fult
Av någon anledning har jag alltid
trott att Gotland var en vacker ö.
Nu har jag besökt den på semestern
och kommit underfund med att ön
är Sveriges i särklass fulaste landskap.
Gotlänningarna däremot ar snälla, men       -Aftonbladet 17 Juli 1972
de är ofta senfärdiga i talet.
Skåning

Varning för Norge
Med familjen har jag rest i Norge på semestern.
Nu måste jag varna andra. På det skarpaste.              -Aftonbladet 16 Juli 1972
Norge luktar fisk! Och om det inte luktar fisk luktar det mäsk.         
 Vad är norrmännen för ett folk egentligen.
Familjen Svensson

Dagens ris till tvättkärringen på Lotta svärdsgatan,
för att du tvättar mer och oftare än vad som kan vara           - GT 3 Maj 2004
normalt för en person. Dessutom centrifugerar du
varje tvätt fem gånger!   
YngveJag = Mr Burns.

Jag vet att jag har pratat innan om att jag är snål, och idag fick jag mer bevis på att det verkligen är sant.
För jag och sofia pratade förra veckan om att 149 är det perfekta priset för något, och vad gör jag inte idag jag hittar en skit snygg klänning (enligt mig) som kostar 149. och jag köper den inte! Jag som bara en vecka sen pratade om att det var det ultimata priset. Jag kan förstå om den hade kostat en sådär 600 kronor, men 149. Jag blir nästan arg på mig själv nu efteråt att jag ens funderade över det. haha
men slug som jag är, la jag undan den som tur är. Så jag antar att det blir att pallra mig iväg i morgon och handla den.

Jag är nära slutet.

Jag säger då det igen. Jag har blivit beroende av Auktioner på internet, snälla döda mig genast innan jag gör av med mer pengar än jag har!!
Det är det som är det farliga med auktioner, att man kanske betalar lite för mycket bara för att man har gått och kärat ner sig i något och så egentligen har man inte ens dom pengarna. (JAG)

Snart kommer den här hänga i min garderob.
image144 

00.00

Fick helt klart ryck mitt i natten när jag skulle sova igår.
Låg och tittade på min fula vägg som verkligen inte har någonting på sig, och bestämde mig helt plötsligt för att leta upp 2 krokar för att göra den lite rolig. Så jag sprang ner, rotade runt i en 10 minuter kanske. Kom sedan på att det kanske inte var så smart om jag skulle borra i väggen så jag sprang vidare och hittade till slut mina klister krokar som jag hade gömt längst in bakom allt i min garderob.
Och efter mycket mätande utan någon tummstock tog jag bort klistermärket och satte fast dem på heltid.
och jag måste säga att jag blev hel nöjd.. Tänk vad två små klister krokar kan göra på en tom vägg:D

image143


MOULIN ROUGE

Är ett måste, en film som alla borde se. Speciellt tjejer för att vi kanske är lite mer för det där med kärlek på film.
Men saken med den här filmen är att den innehåller så mycket av allt. Den har några utav dom bästa filmsångerna jag någonsin hört. Filmen gör helt enkelt att jag, som nog så många andra. Bara smälter.
Och på något sätt känns den så riktig.

The greates thing You'll ever learn is just to love, and be loved in return.
I will love you until my dying day.

image142

JAG HAR BLIVIT SNÅL!

Jag som för bara några år sedan gick runt och köpte t-shirts för 500 kronor styck för enbart en kväll, har gått och blivit snål på äldre dar. hehe;D
För efter att jag har kommit in på Secondhandspåret verkar allt annat omkring mig bara ha blivit så dyrt helt plötsligt. Som här om dagen när jag och sofia gick runt och tittade lite på stan så hittade jag en urgullig kjol verkligen, och när jag vände på prislappen ryggade jag tillbaka.. Jag ryggade tillbaka för 249 kronor, vilken vettig person gör det liksom?:D INGEN! haha men tydligen jag.
Men vi kom i alla fall till att det ultimata priset för något var 149, för då har man alltid ungefär 50 kronor kvar att handla något litet för. hehe

Auktionsträsket..

Tror jag har fastnat i Auktionsträsket:S
Jag har verkligen blivit helt galen dom senaste dagarna, har spenderat flera timmar framför datan i hopp om att hitta något fynd på någon auktionssida. Och det kan jag säga med ett leende på läpparna att jag har gjort.
Men det är inte förens nu efteråt jag märker att jag till och med kanske hittade lite för många "hur man nu kan fynda för mycket(A)"
Men att leda 8 Auktioner just nu känns kanske inte för bra, så jag antar att jag får rensa lite och helt enkelt hoppas på att någon annan bjuder över mig så att jag slipper köpa.
För när man väl har bjudigt och ingen bjuder över dig, ja då är du FAST! i träsket..


Några av mina omtalade auktioner.

DAGENS LÅT!

The Thrills med Big sur

image136

Jag älskar för korta jeans:D

Jag vet inte varför men här om dagen när jag gick på stan hade ovanligt många för korta jeans på sig.
Sjukt synd att jag inte dokumenterade mer, för det var en massa faktiskt som hade det av någon konstig anledning..

synd att man inte ser bättre på bilden.
image135


Partners olika karaktärer.

  

De allra flesta människor letar efter andra som liknar en själv. Men jag tror att det är ännu viktigare att vi söker oss till personer som just inte liknar oss, eller som har ett annat sätt att lösa problem på.

Vi borde tänka mer på att det inte är någon nyhet att motsatserna dras till varandra. Vi borde helt enkelt söka efter någon som kompletterar oss, någon som kan lära oss saker och som har andra erfarenheter. Ideala partnern ska gärna ha brottats med samma livsfrågor och problem men hittat ett annorlunda sätt att lösa problemet på.

  

Även om inga par är helt likadana så finns det vissa olika typer som kan bara bekanta:

  

Förälder och barn

Båda i det här förhållandet har svårt att lita på varandra och har på så sätt hittat olika roller. Den ena partnern beter sig barnsligt och där med visar sin osäkerhet och bekräftelse behov medan den andre tar rollen som "förälder" och förnekar sitt eget behov att få vara liten och av att få bekräftelse.

  

Dominant och slav

I det här paret har båda problem med sina kontrollbehov.

Den enda är så rädd för att bli kontrollerad av den andra så den helt enkelt blir bossig och tar över och bestämmer allt, medan den andre är rädd för att just bestämma så han/hon låter sig domineras. Och istället för att erkänna det säger han/hon att dens partner är en kontrollfreak och att han/hon har en mer tillbakalutad och avslappnad stil.

  

Avståndstagare och förföljare

I det här förhållandet är båda rädda för intimitet samtidigt som det har hittat sin perfekta partner. Det är som en genomskinlig lag att en av dem jagar och ber om mer intimitet samtidigt som den andre springer där ifrån. Och det händer ofta att dom byter roller med.

  

Idol och beundrare

I det här förhållandet blir det ofta att en av partnerna sätter den andre på en tron för han/hon ofta är rädd för att inte räcka till eller för att en tävling ska uppstå i mellan dem båda.


Naturligtvis förändras par och människor hela tiden som allting annat.

image122


Mycket annat att göra..

Dålig uppdatering.. jag vet:(

DAGENS LÅT!

I'm from Barcelona med Treehouse

image134