MISSARA INGEN VILL SE!

Sakerna jag säger nejtack och goodbye till.

Magväskan.
Finns det något fulare än när man tittar på människor från USA så kommer dom där i shorts, stora tröjor, gärna en skärm eller keps och som kronan på verket har dom sin fina magväska. Frågan är vad som är så dyrbart att dom måste ha det på magen? Det skulle jag gärna vilja veta.
image96Läder och skinn i glada färger.
Tycker det är så sjukt fult! jag vet inte varför, men läder och skinn ska antingen vara svart eller brunt. Dess naturliga färger och sen tar det stopp för mig. Det kankse var en annan sak När michael Jackson hade på sig sin röda dress men hur längesen var inte det då och han var ändå Michael Jackson one of a kind. 
Så släpp era Michael Jackson dreams!
image97


Dit ritade ögonbryn eller de supersmala.
Det är nog en av det fulaste sakerna man kan ha verkligen. Det ligger inget naturligt över det över huvudtaget! Det ser ur som en blandning av en dragqueen och jag vet inte, något billigt.
image98


Nättoppen.
Den har tyvärr kommit tillbaka mer och mer och jag har inte den blekaste aning om varför för den är MOTBJUDANDE! Förstår verkligen inte hur någon levande människa skulle vilja ta på sig en sådan frivilligt, ush och blä!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback