Jag vet att du såg mig.

Tänk att man har gått i samma klass i 3 år hela år, men ändå låtsats man som om den andre inte existerar när man möts.
Jag såg dig redan i början av backen och men ställde mig ändå på vakt några meter ifrån, samtidigt som vi höll våra munnar stängda och avståndet i mellan oss stort i väntan på bussen. Vad hade ett hej spelat för någon roll egentligen, vad hade det gjort för skada? Ville ingen av oss vara den svage som gav vika kanske..

Men jag Får dåligt samvete när jag tänker tillbaka på personer som jag träffat varje dag en gång i tiden men som nu inte finns i mitt liv längre, som jag inte kan bemöda mig att säga hej till och som i sin tur inte heller kan bemöda sig att säga hej till mig.
tre små bokstäver som bildar ett så enkelt och oskyldigt ord är det enda som skulle behövs.

Please.Give me air.

Love is in the air.

Eftersom jag fortfarande är en sådan hopplös Romantiker tänkte jag ge några tips på vad man kan göra, för romantik behöver inte vara komplicerat eller kosta en massa pengar bara det kommer ifrån hjärtat.


*Lämna en liten lapp med ett litet meddelande på, där det kanske bara står "jag älskar dig" eller något liknande. Bestäm själv!

*Ring eller skicka ett sms bara för att berätta att du saknar honom/henne.

*Överraska med en spontan present.

*Gå upp lite innan och gör frukost på sängen.

*Ge en komplimang, som du verkligen menar.

*Överraska med en hemlagad middag.

*Gå en promenad och titta på stjärnorna.

*Om det är sommar så varför inte åka ner till sjön vid solnedgången och ta sig ett dopp?


Jag tycker att riktig romantik är spontana saker, det behöver inte heller vara det största för det är ofta det där lilla som gör det där extra i ett förhållande.
Låt inte erat förhållande dö ut "som många gör" utan håll det levande. Kanske med hjälp av dom där små extra sakerna?


Någon drömtydare?

Något konstigt måste ha hänt med mig den senaste veckan, men jag kan inte komma på vad. För jag har haft världens konstigaste drömmar verkligen. En dröm var att jag var i någon skola och så träffade jag en person (anonym) som jag inte kände igen eftersom vi hade blivit 12 år igen. Men så var vi i någon jäkla pulkabacke där vi blev jagade av regeringen, men plötsligt mitt i backen kom vi upp i en rulltrappa där dom omringade oss. Då kommer det konstigaste..
Vi båda förvandlades typ till gollum samtidigt som dom tog fast honom. men han räddade mig.

Dröm 2.
Fast den här hade jag för ett tag sen.
Det var i alla fall så att det här handlade om kriget mellan Usa och Afghanistan, och jag kom till en utav Usa's flytande baser någonstans. (minns tyvärr inte allt) Men det var i alla fall som en labyrint med flytande minor innanför barriären. Så där visade de vart Afghanistans bomber hade landat, och en uppspikad matta på väggen. (något med en spik för varje person.. bla bla) Och sedan kom vi till en tunnel som skulle leda Usa's båtar ut igen denna barriär som omgav fästningen men där hade tydligen deras båtar exploderat eftersom det var Afghanistan som hade byggt den, och bara för att dom läste baklänges så hade tydligen båtarna exploderat.

Dröm3.
Det var helt enkelt så att jag var någonstans och så dansade vi och jag slängdes runt på golvet och flög lite överallt. och efter en stund så faller min ena tand ut ur min mun och blodet bara börjat att spruta och självklart blir jag helt förskräckt. Men till slut fick jag stopp på blodet och går tillbaka för att dansa men då faller nästa tand ut och jag måste upprepa samma procedur, och detta upprepar sig ett antal gånger innan jag hinner vakna och tänker vem fan vill ha mig nu? utan framtänder och allt.

Drömen var lite konstig i sig själv, men på morgonen när jag skulle prata med mamma om det så säger hon "Jag drömde en sådan himla konstig dröm inatt.. Jag tappade alla tänderna i min mun" och det var innan jag hunnit nämna något för henne om min dröm. Snacka om att hon blev chockad när jag berättade om min!!

TreoTreo kan du faktiskt använda till mer än bara emot värk. Lös upp en tablett i ett glad vatten och badda på problemområden i ditt ansikte med en liten bomullstuss. Treo innehåller ämnen som acetylsalicylsyra som är bra för hyn.

Ett enda stort råd!

ANVÄND INTE TOFSAR MED METALLSTAVAR SOM HÅLLER IHOP DEM!
snälla söta, gör inte det för guds skull. För jag är sådan att jag alltid sätter upp mitt hår efter jag har duschat för att få lite mer volym och vågor, och då har jag använt sådana tofsar. Men på sistone har jag undrat varför mitt hår har varit så burrigt uppe vid virveln, och då kom jag på det! TOFSARNA, metallstaven har skavt av mitt hår. Så vissa hårstrån vid min virveln är bara 5 centimeter kanske, på grund av dem.
SÅ SLUTA UPP ATT ANVÄNDA SÅDANA ÖVER HUVUD TAGET!

FÄRDIG!

Efter många svordommar åt symaskinen och skrik så är mitt lilla projekt färdigt.
Det har varit en hård symaskins tid (eftersom den har jävlats med mig) men nu är den över, och jag är glad.
Och nu hänger den på WALL OF FAME. haha


Jag är en hopplös romantiker.

Så nu var det sagt, Everybodu knows. Jag måste erkänna att romantik är det bästa som finns (enligt mig).
För vad går inte upp emot en stjärnklar kväll nere vid havet,  ett rosenbestrött rum eller kanske en solnedgång?
INGENTING, säger jag då eftersom jag är en sådan romantiker. Men frågan är om killar uppskattar romantik? För själv älskar jag att fixa, dona och sånt. Men killar, vad uppskattar ni? :)


Jag är seg som ett litet vingummi.

Jag är nog sämst på att slutföra saker.. Haha Idag har jag väl sytt sisådär EN söm på min lilla tygbit till kjol. Måste erkänna att det är riktigt, riktigt bra gjort!! Plus att jag tror att den håller på att bli lite för kort (det går så oerhört bra för mig) YES IT DOES.
Men i morgon ska jag ta tag i mig själv och slutföra den.... promise


Jag gör det själv:)

När man inte hittar exakt den man söker efter, tja. Då får man helt enkelt göra det själv!
Så idag åkte jag in till stan och handlade tyg till min nya kjol (som förhoppningsvis inte ska ta allt för lång tid) och började redan när jag kom hem med att lappa ihop den.
Så hoppas i alla fall på kunna visa upp den i morgon och vem vet, om intresset finns kanske det kommer göras fler i framtiden:)


DAGENS LÅT!

Är med en Svensk tjej som jag hittade på ZTV som gör riktigt go musik.
Sophia Somajo med
Stockholm calling


Sveriges nya stjärnskott kanske?

gjorde ett litet test innan och kom fram till..

Att min personlighetstyp är:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Jag skulle tydligen passa som präst, hejdu hejdu;)


Lite fakta :)

När vi älskar slår hjärtat fortare, pulsen ökar och massor av "må bra"-hormoner utsöndras. Du blir gladare och piggare!
Sex har också en smärtlindrande effekt och kan vara till hjälp mot både huvudvärk och vissa ryggsmärtor.
( så tjejer, nu funkar inte "jag har ont i huvudet" längre)
Det krävs en och en halv timmes intensivt sex för att matcha 45 minuters löpning. Vanligt sex i en halvtimme motsvarar en promenad av samma längd.


Back on track!

Efter att jag har fått jobb på Ica under sommaren och alla mina planer förstörts har jag också missat ungefär 3 veckors fotbollsträning. Så då antar jag att alla kan tänka själva vilken himla bra kondition jag har just nu. (MUMS)
Så idag ryckte jag upp mig och gick ut i duggregnet och joggade, kanske inte den längsta joggingturen i historien men den räknas. Och jag måste säga att det var riktigt uppfriskande!
Så nu har jag har lovat mig själv att aldrig sluta träna, enda in i döden ska jag vara en liten hurttig kärring! promise

kontrollfreak.

Jag har alltid trott att jag är en sådan människa som tar dagen som den kommer och sedan agerar, men jag kom på mig själv nu i veckan med att jag är världens kontroll och planeringmänniska!
Jag måste ha allt planerat in i minsta detalj måste veta vart, när och hur.
Som nu inför Midsommarafton när vi var några som skulle äta mat tillsammans, då var jag tvungen att skriva upp allt vi skulle handla, åka ner till ica och titta vad det skulle kosta och sedan bestämma när vi skulle göra iordning allt på dagen och om vi skulle förbereda någon dag innan.
Sedan på själva Midsommarafton var det (jag) och ida som drog till maxi på morgonen för att inhandla allt och resten av dagen kan man räkna ut hur den såg ut om man känner mig, Jag gick runt och frågade (ska vi inte börja med maten snart?) HELA DAGEN, jag fixade och donade med allt man kan tänka sig och jag var helt enkelt tvungen att få gjort allt som jag ville göra det och få det klart så fort som möjligt, så att det passade in i mitt schema. Så jag tog helt enkelt tag i maten, påpekade hur lovisa skulle göra våran tårta, hur Ida skulle göra såserna och så fortsatte dagen igenom.
Men jag måste säga att dagen blev väldigt lyckad, maten var god och sällskapet var super så jag tackar alla för i fredags och säger hejdå för den här gången.

DAGENS LÅT!

Do the Panic med Phantom Planet.
är den låten som jag inte kan få nog av just nu!
dålig uppdatering.

jag vet, men sommarn är till för att spenderas ute och inte sittandes framför tv:n
men om det är dåliogt väder (som nu) så kikar jag gärna in.

Finns det något bättre? i så fall, hör av dig.

Kjol 200kr
T-shirt 150kr
kjol 150kr
Jacka 40kr
Lite tröstshopping:)TRÅK ERIKA!

Det är så sant att när man blir äldra blir man helt enkelt tråkigare, kanske inte alla men jag lovar att den större delen av världens befolkning blir det (tyvärr).
Som när jag var mindre så kunde jag knappt bärga mig inför första doppet i sjön som ett tecken på att sommaren var på väg. Då hoppade jag allt glatt i när snön fortfarande låg som ett täcke övermarken i februari, när knopparna inte än slagit ut och fågelkvittret inte än hördes.
Men nu, nu tog jag mitt första dopp för två veckor sen! Jag som alltid tänker att jag ska vara så glad och hurttig när jag blir gammal.
Så nu har jag helt enkelt gjort upp en liten pakt med mig själv, att nästa år ska jag bada innan juni i alla fall. Får inte sätta för stor press på mig själv:D