Ännu en dröm.

Nu hade jag en ny dröm för någon dag sedan (minns tyvärr inte så mycket) och jag vet inte om den var så konstig men den kändes bara så verklig. tyvärr

Det var i alla fall så att jag och några var i en kyrka där jag inte minns vad vi gjorde men alla påstog där att jag var kär i en kille där men jag förnekade det hela tiden. Han liknade lite en tjej på grund av sitt långa hår, men som han senare i drömmen klippte av. Och helt plötsligt var det någon som tog i hans hår och råkade få med sig en bit av det, då sa han att han var döende av sitt difusa håravfall. Och helt plötsligt dog han där i mina armar, och dom ringde efter ambulansen.Då tog jag upp honom i mina bara armar och bar ut honom utan kyrkan, där regnet föll ner och blandade sig med mina tårar som föll längs mina kinder.
Det konstiga var att hela min kropp kved sig i drömmen, kändes som tårarna som föll var verkliga och att hela situationen var det.

Jag har själv analyserat min dröm med hjälp av en drömtydar sida.
(min vän dog) Betyder att ett bröllop kommer ske, men inte mitt eget.
(jag var ute i regn) Jag ska tydligen väntas pengar (regn) min kärlek hotas.

(var i en kyrka) Kyrkdrömmar anses ha djup symbolisk betydelse. I drömmen är kyrkan vårt inre, centrum för vår personlighet. För många betyder kyrkan också en trygg famn att fly till i nödens stund. Är man inte troende kan drömmen om kyrkan ändå betyda att man har behov av någon att anförtro sig åt, någon att "hålla i handen".

(jag grät) I drömmen är du förtvivlad men vet inte varför. Det kan till och med hända att du vaknar av att örngottet är vått. Trösta dig då med att det anses mycket lyckosamt att drömma att man gråter - bl. a. lät det innebära pengar! Ett par andra tydningar är: "på sorg följer glädje" och "oväntad lycka".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback