Ne, nu stänger vi nog ner.

Tror att det är dags för mig att inse att blogga inte är min grej och att det aldrig kommer att bli det.
Så jag funderar på att stänga ner min lilla verksamhet...
men får se lite:)

DAGENS LÅT!

Alphabeat med boyfriend.

DAGENS LÅT!

Alphabeat med Fascination.


hjälper ida. hoho


DAGENS LÅT!

är You've got to med The Young Punx.REAN SKÖJER ÖVER SVERIGE, PASSA PÅ!

Idag är jag verkligen överlycklig måste jag bara säga!
Hittade ett par superfina skor idag på rean som har kostat 480 men som jag bara betalade 99 kr för.
Så nu är erika tillfredställd.


DAGENS LÅT!

är Oh boy med den underabar Miss Li.


Ännu en dröm.

Nu hade jag en ny dröm för någon dag sedan (minns tyvärr inte så mycket) och jag vet inte om den var så konstig men den kändes bara så verklig. tyvärr

Det var i alla fall så att jag och några var i en kyrka där jag inte minns vad vi gjorde men alla påstog där att jag var kär i en kille där men jag förnekade det hela tiden. Han liknade lite en tjej på grund av sitt långa hår, men som han senare i drömmen klippte av. Och helt plötsligt var det någon som tog i hans hår och råkade få med sig en bit av det, då sa han att han var döende av sitt difusa håravfall. Och helt plötsligt dog han där i mina armar, och dom ringde efter ambulansen.Då tog jag upp honom i mina bara armar och bar ut honom utan kyrkan, där regnet föll ner och blandade sig med mina tårar som föll längs mina kinder.
Det konstiga var att hela min kropp kved sig i drömmen, kändes som tårarna som föll var verkliga och att hela situationen var det.

Jag har själv analyserat min dröm med hjälp av en drömtydar sida.
(min vän dog) Betyder att ett bröllop kommer ske, men inte mitt eget.
(jag var ute i regn) Jag ska tydligen väntas pengar (regn) min kärlek hotas.

(var i en kyrka) Kyrkdrömmar anses ha djup symbolisk betydelse. I drömmen är kyrkan vårt inre, centrum för vår personlighet. För många betyder kyrkan också en trygg famn att fly till i nödens stund. Är man inte troende kan drömmen om kyrkan ändå betyda att man har behov av någon att anförtro sig åt, någon att "hålla i handen".

(jag grät) I drömmen är du förtvivlad men vet inte varför. Det kan till och med hända att du vaknar av att örngottet är vått. Trösta dig då med att det anses mycket lyckosamt att drömma att man gråter - bl. a. lät det innebära pengar! Ett par andra tydningar är: "på sorg följer glädje" och "oväntad lycka".


Det spås att bli ljusa tider framöver för mig.

Jag har fått svar angående mina drömmar.

Vad gäller din drömtydning så är lösa tänder ganska vanligt. Om man vill tro på psykoanalytikern Carl Jung (jag gör det ibland) så innebär att tappa sina tänder en positiv förändring som väntar. Ju våldsammare tappning, ju mer positivt. Det ska enligt honom komma från barndomen när tappade mjölktänder var något positivt. Man växte upp, fick nya friheter och blev äldre. Så det är ju en förklaring på det hela. Hur en dröm kan sia om framtiden är ju en annan femma.

Jag som trodde jag höll på att bli tokig, men jag är tydligen helt normal.
och jag tackar för det svaret!