VÅGA SATSA!

Jag tror att vi alla allt för ofta är fega, vi väljer den lätta vägen ut som kankse inte alltid är den rätta vägen. Att hålla kvar vid tryggheten, det som man känner igen och vet ut och in är det lättaste och det säkraste valet. Men om man går och håller kvar vid tryggheten hela livet, vilka nya erfarenheter får man då och vart finns spänningen i livet?
Jag är själv rädd för att satsa och för att göra val här i livet, jag har alltid varit rädd för att jag ska ångra det sen och då har jag alltid tyckt att det varit lättare att inte göra något val, utan att vara kvar i samma gamla position. Men tänkt om, tänk om jag bara hade satsa. Undra hur allt hade sett ut då?

Det är många som stannar kvar i sina förhållanden för det enkla som trygghet, även om kärleken kanske inte finns där till hundra så stannar man för den enkla anledningen att det är det enda man känner till. Men det måste ju finnas mer än trygghet i ett förhållande, det måste finnas en "vill ha" känslan. Attrationen mellan två personer måste finnas där! När man inte är med varandra ska man längta, tänka och tråna efter varandra. Det är det man kankse måste ge upp sin trygghet för. Att hitta kärleken någon annanstans i någon annan person.
DU SKA INTE NÖJA DIG! om du vet hur din dröm ser ut, se då till att hitta den och gör den till verklighet. fastna inte i träsket då du inte vågar lämna din partner för att ni har gått igenom så mycket och som sagt att tryggheten bara finns där.

Så när började kärleken komma på andra plats i ett förhållande, ha?:S
Ni ska vara allt, ni ska ha tryggheten i varandra, vänskapen och kärleken! passionen är otroligt viktig, för om man tar bort den faktoren låter det som ren vänskap i mina öron. För man blir inte tillsamans med någon i första hand om man inte känner någon kärlek för den personen, men varför är man fortfarande tillsamans med personen i fråga om man inte längre känner kärleken som en gång fanns där?
Man ser det nog inte alltid själv kankse, för att man har vant sig. Jag känner själv att jag fastnade i det träsket för ett tag sen, jag mindes inte hur det var eller vad passion var . Och nu efteråt undrar jag hur jag kunde låta mig själv gå miste om så mycket, men jag är glad att en vändning kom in i mitt liv i alla fall och det var den bästa tiden i mitt liv.
Det var en gång en person som sa till mig "Ångra aldrig det du gjorde utan det du aldrig gjorde" i mina öron då lät det som rena skiten, men nu förstår jag samtidigt som, om du aldrig satsar något så kan du aldrig vinna något!

HA DET SUPER:D

Kommentarer
Postat av: Eleonor

"Never regret anything that made you smile" är också jävligt bra o tänka i tuffa tider :) Always works:D

Postat av: anonym

tack:) jag behövde det här.

2008-01-09 @ 21:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback