VA DIG SJÄLV.

Jag vill bara tacka alla som är sig själva, jag kan nog inte beskriva min lycka för att folk är det. Jag vet att ajg är lite konstig men jag kan verkligen bli överlycklig när jag går på stan och ser någon som man verkligen märker har tagit på sig precis vad den känner för. Kläder som den själv bara känner sig så hemma i, utan någon som helst tanke på vad andra ska tycka. JAG ÄLSKAR DET!
Alla borde tänka mindre på vad andra tycker och göra det som man själv känner för, livet är för kort för att gå runt och ägna tid åt vad alla andra tycker. Det enda som egentligen betyder något är väl vad du tycker om dig själv, för du tvingas leva med dig själv 24/7.

Jag förstår mig inte på människor som försöker vara någon annan än sig själv.
Alla har vi väl önskat att vara någon annan någon gång, kankse en kändis eller en kompis som vars liv såg mycket lättare ut än ens ett eget just då. Jag med, men nu är jag som jag är och jag är unik! det är just det man ska ta vara på, att man är unik och ingen annan lik. Det är det många måste fatta när det tittar med sina dömmande blickar på andra människor, att vi alla är olika. Ingen känner och tänker exakt likadant som den andra, och då kan vi inte heller se likadana ut som varandra.
Frågan är nog hur rolig världen hade varit om alla hade sett ut som vi själva hade velat?
Världen är just den som den är bara för att alla är olika. :D:D

jag tänker nog för mycket, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback