UPPBLÅSTA JÄVLAR.

Jag förstår inte hur barn kan vara så rent ut sagt elaka mot varandra?
jag minns speciellt en gång när min lilla syster som är 11 år kom hem från skolan och berättade att en kille i hennes klass hade kallat henne för fet.
VILKEN 11 åring gör så??  vad är det för uppfostran, inte råga på att hon redan tycker att hon är stor och har dåligt självförtroende så får hon höra det rakt ut från en klasskamrat. Jag började ärligt talat koka!
Det är precis sådant som gör att man blir mindre och mindre för varje dag som går, rädslan för att gå ut igenom dörren och bli betraktad och dömd för sin kropp. Hur många är det egentligen inte som går runt med den känslan, eller har haft den som liten?
Ne, människor som krankar ner på personer som lider av fetma kan slänga sig i väggen. Vissa säger att man själv har valt att vara fet, och att man kan sluta att äta precis när som helst. Ja men sluta du upp med ditt rökande då, som inte bara skadar dig själv utan andra.  "nej, jag fest röker bara och kan sluta när som helst" a men va bra då.

Vissa människor har fetman i generna, den finns i arvsanlagen precis som anlagen till om du ska bli kort eller lång, rödhårig eller brunett och det är inget det kan göra något åt.
Jag tror inte att det är ett val man gör att bli "fet", men det finns många olika tankar om det. Man märker det inte förens man ser den drastiska förändringen, likadant som det är med ljud. När ett volymen höjs lite för varje gång så vänjer örat sig än om man kör på högsta volym för full gas.
Det är när byxorna inte längre passar som man börjar förstår vad som sakta men säkert håller på att hända.

Så döm inte människor bara för att de inte ser ut som du, och kranka inte ner på dem för det.

Kommentarer
Postat av: ELin the bitch wennberg

jag slår han åt din lillasyster ;)

2008-01-25 @ 15:45:07
Postat av: Seaflow

Jättebra skrivet! De som krankar ner på andra har själva uselt självförtroende.

2008-01-25 @ 16:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback