tror du vill ha en kopia av ditt ex...

Det var det svaret jag fick när jag frågade varför jag var kräsen.
Tror det ligger något i det, för vart jag än vänder och vrider mig jämför jag med honom.
Jag tycker inte om honom längre, det är inte det. Men tanken på hur vi hade det och den kärleken jag kände, det är det som gör mig så "kräsen" eller vad personen menade. Inget förhållande kan bli likadant, och jag måste släppa tanken för mig egen skull. Vem kan gå vidare när man bara jämför men ett gamalt minne som långsamt tynar bort?

Snälla, råd behövs.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Skrämmande vad likt. Jag är precis likadan. Jämför killar jag dejtar med killen jag haft mitt längsta förhållande med. Det är precis som du säger, inga känslor finns kvar men man jämför med kärleken man kände och hur det. . Jag skulle också behöva lite råd och tips på hur man ska göra. .

Postat av: jag

tror helt ärligt inte att man måste glömma det man hade. det är inte det, för hur det än blir framöver så är man ett minne rikare just tack vare den personen man hade det "underbara" förhållandet med. man ska nog bara acceptera att det inte kommer bli så igen och stänga "sista sidan" som i en riktigt bra bok- man vet att nästa blir inte samma sak, men det kan bli precis lika bra. om inte bättre
/jag

2008-01-28 @ 22:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback