SJUKA JÄVLAR.

Vad är det här egentligen?? www.Sjalvmord.com


Människor säger ofta att det vill rädda planeten,
men de misslyckas att göra kopplingen,
att om du vill rädda planeten:
Ta ditt liv!
Planeten kommer att räddas utan dig.
-Bill Hicks.


                        Svensk Självmordsguide.
Här hittar du allt som du kan tänkas behöva till hjälp för att ta ditt eget liv.
På sidan finns alla möjliga förberedelser du någonsin kan behöva och det finns tio tusentals olika sätt och hjälpmedel som du kan använda för att ta självmord.

Giftväxter
Sprängmedel
Grundämnen
Självmord som ser ut som olyckor
Bensin
Djur
Flour,   allt möjligt.

Bli uppäten levande

Här gäller det att besöka zoon, djurparker, viltreservat eller åka till platser som geografiskt har farliga människoätande djur i sin natur. Ett frågetecken är att få timingen att stämma, dvs, du måste se till att hoppa in i deras burar, eller klättra över deras murar när de är hungriga, och inte ha oturen att göra det när de blivit matade. Då är det mer troligt att de bara kommer leka med dig. Dessutom vill du inte skada djuren, vilket kommer hända om djurskötare ser dig bli attackerad, eftersom de vet ju inte att du vill dö. Så ta ditt språng på kvällen vid stängningstid eller ännu bättre: Gör ett nattbesök.


VAD ÄR DET HÄR FÖR SJUKT!?
Det finns allvarligt en sida där de tipsar dig om olika sätt som du ska ta självmord på. Det här är "ursäkta mig"  fan helt sinnesjukt. Vem fan uppmanar andra till att ta sitt eget liv, vilken jävla vettig människa gör det?
Jag är helt i en chock just nu, jag fattar ingenting ärligt talat det är helt sinnessjukt.

Vem skapar en hemsida där man hjälper folk att ta sina gena liv, hjälper dem till att begå självmord.
Vem vill över huvudtaget vara en del av någon annans död, det ät sjukt. Man kankse tror att man hjälper dem att komma bort ifrån allt.. Men fanns det verkligen inget bättre alternativ än att försvinna?
När man inte längre klarar av eller vill leva något mer så uppmanar det här personerna att man ska ta det allra sista steget och försvinna helt, det tycker att man ska ta sitt eget liv.
Varför inte hjälpa istället? varför göra den sista putten..
JAG SÄGER BARA, SLÄNG ER I VÄGGEN STÖRDA JÄVLAR!!


Kommentarer
Postat av: Sandra Stridh

att det finns människor som ens gör sånna sidor, fattar inte det. måste ju vara något fel på den jäveln, han kanske borde testa något själv istället för att skriva ner dom! eller söka hjälp.. usch, stackare.

2008-02-09 @ 00:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback