SJÄLVFÖRTORENDE JATACK, SJÄLVGOD NEJTACK!

Självförtroende är något som alla människor skulle ha och behöva men så klart i sina måttliga mängder. Det är ofta man möter människor med för lite av det men lite ovanligare med någon som har för mycket av det goda.
Man kan märka så sjukt lätt på en person om den har för mycket av det eller för lite, för gränsen mellan det sura och det salta är hårfin och det gäller att balansera de för att få fram den perfekta smaken. Men jag själv tycker att det kan vara lättare att ha för lite av det och nedvärdera sig själv men att ha för mycket, hur lyckas man då?
Jag måste bara säga att jag inte klarar av alla självgoda jävlar! jag fattar inte hur man kan ha så sjukt höga tankar om sig själv och nedvärdera alla andra..

Jag träffade en person en gång som verkligen tog priset! Personen i fråga tyckte i alla fall att vi skulle placera ut oss själva på en snygghetsskala mellan 1-10 och det är alltid svårt att placera sig själv på en skala så jag satte mig själv som en 6a. Då svarar personen "njaawe, du kankse är en 8a men du är ju ingen modell direkt! jag själv är väl en 8a,9a."
VEM FAN SÄGER SÅ? hur fan kan tycka så sjukt jävla bra om sig själv? asså ursäkta men det är klart att man ska tycka om sig själv, men man behöver väl inte överdriva! Nej men vem orkar ödsla tid på personern som ändå bara tycker sig själva vara mycket bättre än alla andra.

tack och hej leverpastej!:D
www.sandraahlin.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ta dig i röven självgode jävel :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback