NYTT ÅR.

Och det gamla kan slänga sig i väggen, tanken på ett nytt år glädjer mig något oerhört. Viljan att göra det här året till något mycket bättre än det föregående är stor! Men år 2007 försvinner inte, det kommer alltid att vara med.
Men året som gått har givit mig mycket lycka med, även om det känns som om det nu efteråt mest var skit.
Så helst av allt vill jag bara glömma det och som så många andra börja om på nytt i jakten på lycka:)
Det finns mycket som hände under förra året som jag helst av allt bara vill glömma och om jag hade kunnat hade jag gjort dem ogjorda som så många andra. Men livet är en balansgång, det är en kamp för varje steg man tar i hopp om att inte tappa balansen och falla.
Livet hade varit så mycket lättare om man hade kunnat gå tillbaka och ändra men vad skulle livet ha varit då, perfekt? kankse, men det ordet existerar inte i min mening så det hade inte fungerat. För allt har sina brister människor, ALLT!
Vi tjejer är speciellt bra på att hitta brister hos andra människor, tyvärr. Jag vet inte varför vi gör det men, det är väl för att framhäva oss själva och få stå i rampljuset för någon sekund. Kankse är det för att folk inte ska se ens egna problem så framhäver man andras för att skugga sina egna, men det är då man visar dem som mest.
Eller finns det en mycket enklare förklaring? ja, det finns nog många olika synpunkter.
men hoppas i alla fall att detta året ska bli riktigt lyckat för alla inklusive för min egen del. :) erika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback