Sannigen vara inte alltid längst.

Nej, tyvärr vara inte sannigen alltid längst.
Något så rätt som sannigen själv kan man tycka ska löna sig i slutet, men livet är orättvist ibland.
Men just sannigen är svår, i alla situationer.  För sannigen är ren och rak, den är inte randig eller rutig.
Alla har vi det svårt med självaste sannigen eftersom den är som den är, det finns inga genvägar till den utan det finns bara en. Kanske har man olika versioner av den men det finns bara en riktig sanning. Kankse vet jag inte den själv ens..
Sannigen är alltid svår att höra, men den behöver inte vara det. Sannigen innehåller både positivt och negativt, men för mig är sannigen ofta kopplat till något negativ tyvärr.

Det är egentligen sjukt att man kan komma längre i livet genom att ljuga än genom att bara säga sannigen.. Vissa människors liv består bara av lögner och inget annat, men när vet man då själv vad som är lögn och inte?
Ett liv fullt av lögner är inget liv. Alla borde vi egentligen uppskatta sannigen mer när den sägs istället för att rygga undan.

image13

SJUKA JÄVLAR.

Vad är det här egentligen?? www.Sjalvmord.com


Människor säger ofta att det vill rädda planeten,
men de misslyckas att göra kopplingen,
att om du vill rädda planeten:
Ta ditt liv!
Planeten kommer att räddas utan dig.
-Bill Hicks.


                        Svensk Självmordsguide.
Här hittar du allt som du kan tänkas behöva till hjälp för att ta ditt eget liv.
På sidan finns alla möjliga förberedelser du någonsin kan behöva och det finns tio tusentals olika sätt och hjälpmedel som du kan använda för att ta självmord.

Giftväxter
Sprängmedel
Grundämnen
Självmord som ser ut som olyckor
Bensin
Djur
Flour,   allt möjligt.

Bli uppäten levande

Här gäller det att besöka zoon, djurparker, viltreservat eller åka till platser som geografiskt har farliga människoätande djur i sin natur. Ett frågetecken är att få timingen att stämma, dvs, du måste se till att hoppa in i deras burar, eller klättra över deras murar när de är hungriga, och inte ha oturen att göra det när de blivit matade. Då är det mer troligt att de bara kommer leka med dig. Dessutom vill du inte skada djuren, vilket kommer hända om djurskötare ser dig bli attackerad, eftersom de vet ju inte att du vill dö. Så ta ditt språng på kvällen vid stängningstid eller ännu bättre: Gör ett nattbesök.


VAD ÄR DET HÄR FÖR SJUKT!?
Det finns allvarligt en sida där de tipsar dig om olika sätt som du ska ta självmord på. Det här är "ursäkta mig"  fan helt sinnesjukt. Vem fan uppmanar andra till att ta sitt eget liv, vilken jävla vettig människa gör det?
Jag är helt i en chock just nu, jag fattar ingenting ärligt talat det är helt sinnessjukt.

Vem skapar en hemsida där man hjälper folk att ta sina gena liv, hjälper dem till att begå självmord.
Vem vill över huvudtaget vara en del av någon annans död, det ät sjukt. Man kankse tror att man hjälper dem att komma bort ifrån allt.. Men fanns det verkligen inget bättre alternativ än att försvinna?
När man inte längre klarar av eller vill leva något mer så uppmanar det här personerna att man ska ta det allra sista steget och försvinna helt, det tycker att man ska ta sitt eget liv.
Varför inte hjälpa istället? varför göra den sista putten..
JAG SÄGER BARA, SLÄNG ER I VÄGGEN STÖRDA JÄVLAR!!


Solen är tillbaka.

Jag är helt lyrisk, det är helt sinnessjukt!
Bara att se solens strålar gjorde verkligen min dag igår, det var fantastiskt. Det låter som om jag har varit instängd i 3 månader, men det känns ärligt talat som det. För jag minns verkligen inte senast solen tittade fram "skrämmande".
Därför var det så befriande att se solens strålande yta igen, efter månader i ständigt mörker.
Sjukt egentligen vad vädret kan göra, men man känner det verkligen. Jag blir genast tröttare och mer deprimerad när det är dåligt väder än om solen skiner. Därför vill jag ha SOL SOL SOL!!
Orkar inte vara trött och deprimerad på grun av vädret, jag har så mycket annat att vara det över haha. Därför kan väl något vara bra i alla fall. :)

image12

tror du vill ha en kopia av ditt ex...

Det var det svaret jag fick när jag frågade varför jag var kräsen.
Tror det ligger något i det, för vart jag än vänder och vrider mig jämför jag med honom.
Jag tycker inte om honom längre, det är inte det. Men tanken på hur vi hade det och den kärleken jag kände, det är det som gör mig så "kräsen" eller vad personen menade. Inget förhållande kan bli likadant, och jag måste släppa tanken för mig egen skull. Vem kan gå vidare när man bara jämför men ett gamalt minne som långsamt tynar bort?

Snälla, råd behövs.


UPPBLÅSTA JÄVLAR.

Jag förstår inte hur barn kan vara så rent ut sagt elaka mot varandra?
jag minns speciellt en gång när min lilla syster som är 11 år kom hem från skolan och berättade att en kille i hennes klass hade kallat henne för fet.
VILKEN 11 åring gör så??  vad är det för uppfostran, inte råga på att hon redan tycker att hon är stor och har dåligt självförtroende så får hon höra det rakt ut från en klasskamrat. Jag började ärligt talat koka!
Det är precis sådant som gör att man blir mindre och mindre för varje dag som går, rädslan för att gå ut igenom dörren och bli betraktad och dömd för sin kropp. Hur många är det egentligen inte som går runt med den känslan, eller har haft den som liten?
Ne, människor som krankar ner på personer som lider av fetma kan slänga sig i väggen. Vissa säger att man själv har valt att vara fet, och att man kan sluta att äta precis när som helst. Ja men sluta du upp med ditt rökande då, som inte bara skadar dig själv utan andra.  "nej, jag fest röker bara och kan sluta när som helst" a men va bra då.

Vissa människor har fetman i generna, den finns i arvsanlagen precis som anlagen till om du ska bli kort eller lång, rödhårig eller brunett och det är inget det kan göra något åt.
Jag tror inte att det är ett val man gör att bli "fet", men det finns många olika tankar om det. Man märker det inte förens man ser den drastiska förändringen, likadant som det är med ljud. När ett volymen höjs lite för varje gång så vänjer örat sig än om man kör på högsta volym för full gas.
Det är när byxorna inte längre passar som man börjar förstår vad som sakta men säkert håller på att hända.

Så döm inte människor bara för att de inte ser ut som du, och kranka inte ner på dem för det.

Ge upp? haha.

Fattar inte, folk ger verkligen inte upp!

Idag när jag var på salongen gick en kille förbi som log och hejade glatt på mig i all hast. Kände inte igen honom över huvud taget och kunde verkligen inte placera honom.. Senare kommer han samma väg igen fast då stannar han utanför med sina kompisar och vinkade och hejade. Och jag fattar fortfarane inte. Det sjuka var att han inte gav upp om i hopp att jag ska komma ihåg honom, tanken slog väl honom heller aldrig att det kanke inte var rätt person heller?
jag tyckte själv till och med att det var pinsamt eftersom han bara stog och glodde, men han då! hur kan man med och göra så? haha. jag hade dött direkt om jag kände att personen i fråga inte kände igen mig. :):)

ny medlem:D

Min bror har nu också gått med i livet som bloggare, så jag får då ta säga lycka till! :D
kort och gott:) 
www.Qristian.blogg.se

image11

gröna ängar och nerklottrade bakgårdar.

Det var två killar som jag såg på tv för ett tag sen som hade skapat en hemsida. Där hade det lagt upp bilder på hur det tyckte att Sverige "egentligen" såg ut. och bilderna som det la upp var på gamla fula baracker, lägenheter som var ner klottrade med graffitti, slumområden i sverige. De tyckte att alla vi svenskar har en bild om att sverige bara är fina landskap med små röda hus i sluttningarna vid bäcken, så därför bestämde de sig för att göra det här för att visa hur sverige egentligen ser ut.
Men herre gud, jag är väl medveten om hur det kan se ut i sverige på vissa ställen men vem vill medvetet kranka ner på sitt gena land? puckon säger jag bara.
klart att man ska kritisera ens land men ärligt talat var det sjukt överdrivet. Jag tror inte att det är någon som tror att det bara är grönt och fint i vårt sverige, alla är nog medvetna om olikheterna men det kankse inte bara erkänner dem.

Befriande.

Det är sjukt befriande att bara gå ut och gå, det är verkligen så enkelt. Bara att ta på sig skorna och gå ut och gå. Det känns som om man rensar hjärnan på något sätt när man kommer ut och andas in den friska luften, känslan efter att man har varit ute är oslagbar:), jag känner mig alltid fräsch och tillfredställd.
Grejen med att gå ut och gå/jogga själv är att man gör det för att man själv vill och inte för att någon säger att man ska, man skapar då sitt eget tempo och man väljer själv längden på turen. Det då man får den sköna tröttheten efteråt och inte den där utmattade som jag själv alltid får efter mina joggingturer med laget.
Så för att få den sköna motionen tycker jag att man ska gå ut och jogga själv, sätt på mp3:n och sen är det bara och köra.
image10image9

kan gå dagar..

Satt och funderade idag, som vanligt det vill säga;) Men det var några ord som ekade i mitt huvud som lovisa sa till mig för ett tag sedan, om hennes mormor. "Det kan gå dagar utan att hon pratar med någon"
Tänk asså, hon bor ensam efter att hennes man dog, inga barn som längre bor hemma. helt ensam i ett stort hus! jag kan inte hjälpa det, men det låter bara så tragiskt.
Man tänker kanske inte på det men man pratar otroligt mycket under en dag, så att inte träffa och prata med andra på flera DAGAR! det låter helt sjukt,att bara ha sig själv.

Det är nu jag börjat förstå varför äldre människor är så sociala, de är helt enkelt ensamma. Har inte tänkt på det innan men det är många som bor ensamma, med kanske släktingar långt bort. Blir skit deppig när jag tänker på det, emn vissa är verkligen helt ensamma! inte bara äldre, men.
En sak är säker, jag tänker inte dö själv.  :)


"Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till någon som frågar hur det är
Den här sången är till dom

Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår"


cry me a river;D

Det är sjukt vad viss musik kan påverka än, hur något kan påminna en om så otroligt mycket.
jag är väl bara en super känslig person och geeky men jag gråter floder av den Heaven låten när den lilla tjejen pratar om sina pappa som dog i world trade center, den går raka vägen in i mitt hjärta. jag vet inte varför men vissa låtar påminner väl oss om saker bara.

Flashback.

Ibland undrar jag egentligen vad folk tänker med när de ska kyssas.
vem fan vill kyssas med någon som tror att de sjävla är en torktumlare och ska torka kläder? jag förstår verkligen inte det där med torktumlar tekniken och jag har dåliga erfarenheter av det.
Det var för ett tag sen så träffade jag en kille "vet inte varför nu eftråt" men så kysste han mig i alla fall och JAG TRODDE ÄRLIGT TALAT ATT JAG SKULLE DÖ! höll på att kissa på mig av skratt, men jag kunde ju självklart inte skratta högt men det var så sjukt nära att jag sprängdes. Kan sitta och tänka tillbaka nu efteråt och bara små skratta för mig själv när jag ser det framför mig och minns. Den killen trodde verkligen att han hade allt på plats och utfunderat, han var säker på sina drag och visste hur man gjorde.
Ursäkta mig om jag tycker att kyssar ska vara mjuka och intensiva:D

image5

UTMANANDE BILDER?

Varför tar tjejer kort på sina egna kroppar i bara trosor och lägger ut på internet? Ursäkta mig om jag tycker att det är vågat och vulgärt! men jag tycker helt enkelt det är olämpligt att ställa sig framför spegeln i bara underkläder "posa" och ta kort. Många märker man att det bara är för bekräftelsens skull, men andra kankse bara gör det för att de trivs med sig själva och sina kroppar. men jag fattar ändå inte? hoppas att det är någon frivillig som vill förklara för mig.

Ha en fortsatt bra kväll i alla fall:) erika

SJÄLVFÖRTORENDE JATACK, SJÄLVGOD NEJTACK!

Självförtroende är något som alla människor skulle ha och behöva men så klart i sina måttliga mängder. Det är ofta man möter människor med för lite av det men lite ovanligare med någon som har för mycket av det goda.
Man kan märka så sjukt lätt på en person om den har för mycket av det eller för lite, för gränsen mellan det sura och det salta är hårfin och det gäller att balansera de för att få fram den perfekta smaken. Men jag själv tycker att det kan vara lättare att ha för lite av det och nedvärdera sig själv men att ha för mycket, hur lyckas man då?
Jag måste bara säga att jag inte klarar av alla självgoda jävlar! jag fattar inte hur man kan ha så sjukt höga tankar om sig själv och nedvärdera alla andra..

Jag träffade en person en gång som verkligen tog priset! Personen i fråga tyckte i alla fall att vi skulle placera ut oss själva på en snygghetsskala mellan 1-10 och det är alltid svårt att placera sig själv på en skala så jag satte mig själv som en 6a. Då svarar personen "njaawe, du kankse är en 8a men du är ju ingen modell direkt! jag själv är väl en 8a,9a."
VEM FAN SÄGER SÅ? hur fan kan tycka så sjukt jävla bra om sig själv? asså ursäkta men det är klart att man ska tycka om sig själv, men man behöver väl inte överdriva! Nej men vem orkar ödsla tid på personern som ändå bara tycker sig själva vara mycket bättre än alla andra.

tack och hej leverpastej!:D
www.sandraahlin.blogg.se

VA DIG SJÄLV.

Jag vill bara tacka alla som är sig själva, jag kan nog inte beskriva min lycka för att folk är det. Jag vet att ajg är lite konstig men jag kan verkligen bli överlycklig när jag går på stan och ser någon som man verkligen märker har tagit på sig precis vad den känner för. Kläder som den själv bara känner sig så hemma i, utan någon som helst tanke på vad andra ska tycka. JAG ÄLSKAR DET!
Alla borde tänka mindre på vad andra tycker och göra det som man själv känner för, livet är för kort för att gå runt och ägna tid åt vad alla andra tycker. Det enda som egentligen betyder något är väl vad du tycker om dig själv, för du tvingas leva med dig själv 24/7.

Jag förstår mig inte på människor som försöker vara någon annan än sig själv.
Alla har vi väl önskat att vara någon annan någon gång, kankse en kändis eller en kompis som vars liv såg mycket lättare ut än ens ett eget just då. Jag med, men nu är jag som jag är och jag är unik! det är just det man ska ta vara på, att man är unik och ingen annan lik. Det är det många måste fatta när det tittar med sina dömmande blickar på andra människor, att vi alla är olika. Ingen känner och tänker exakt likadant som den andra, och då kan vi inte heller se likadana ut som varandra.
Frågan är nog hur rolig världen hade varit om alla hade sett ut som vi själva hade velat?
Världen är just den som den är bara för att alla är olika. :D:D

jag tänker nog för mycket, haha.


VÅGA SATSA!

Jag tror att vi alla allt för ofta är fega, vi väljer den lätta vägen ut som kankse inte alltid är den rätta vägen. Att hålla kvar vid tryggheten, det som man känner igen och vet ut och in är det lättaste och det säkraste valet. Men om man går och håller kvar vid tryggheten hela livet, vilka nya erfarenheter får man då och vart finns spänningen i livet?
Jag är själv rädd för att satsa och för att göra val här i livet, jag har alltid varit rädd för att jag ska ångra det sen och då har jag alltid tyckt att det varit lättare att inte göra något val, utan att vara kvar i samma gamla position. Men tänkt om, tänk om jag bara hade satsa. Undra hur allt hade sett ut då?

Det är många som stannar kvar i sina förhållanden för det enkla som trygghet, även om kärleken kanske inte finns där till hundra så stannar man för den enkla anledningen att det är det enda man känner till. Men det måste ju finnas mer än trygghet i ett förhållande, det måste finnas en "vill ha" känslan. Attrationen mellan två personer måste finnas där! När man inte är med varandra ska man längta, tänka och tråna efter varandra. Det är det man kankse måste ge upp sin trygghet för. Att hitta kärleken någon annanstans i någon annan person.
DU SKA INTE NÖJA DIG! om du vet hur din dröm ser ut, se då till att hitta den och gör den till verklighet. fastna inte i träsket då du inte vågar lämna din partner för att ni har gått igenom så mycket och som sagt att tryggheten bara finns där.

Så när började kärleken komma på andra plats i ett förhållande, ha?:S
Ni ska vara allt, ni ska ha tryggheten i varandra, vänskapen och kärleken! passionen är otroligt viktig, för om man tar bort den faktoren låter det som ren vänskap i mina öron. För man blir inte tillsamans med någon i första hand om man inte känner någon kärlek för den personen, men varför är man fortfarande tillsamans med personen i fråga om man inte längre känner kärleken som en gång fanns där?
Man ser det nog inte alltid själv kankse, för att man har vant sig. Jag känner själv att jag fastnade i det träsket för ett tag sen, jag mindes inte hur det var eller vad passion var . Och nu efteråt undrar jag hur jag kunde låta mig själv gå miste om så mycket, men jag är glad att en vändning kom in i mitt liv i alla fall och det var den bästa tiden i mitt liv.
Det var en gång en person som sa till mig "Ångra aldrig det du gjorde utan det du aldrig gjorde" i mina öron då lät det som rena skiten, men nu förstår jag samtidigt som, om du aldrig satsar något så kan du aldrig vinna något!

HA DET SUPER:D

KLAGO ERIKA ÄR I FARTEN IGEN.

Det måste ärligt talat vara något fel på mig haha.
Varenda kille jag träffar hittar jag fel på, det är som om jag går runt och letar fel för att ha en anledning till att inte ge dem en ärlig chans. Istället för att ta det som det kommer så letar jag upp fel så att jag inte ska behöva fortsätta längre, men när jag så gärna vill ha närhet och kärlek varför gör jag så då? himla bra fråga det där.
Det känns som om jag sätter upp krav som inte är rimliga, men ändå ska man verkligen nöja sig med någon som verkligen inte är hundra procentig? Då känns det som om man hade gått runt och alltid tittat efter bättre, eller så är det bara jag som är blind. Kanske står den rätte precis framför min näsa, bara att jag letar en massa fel istället för att uppskatta alla hans underbara sidor.
Jag skulle nog behöva en spark i röven! :D
image4

NYTT ÅR.

Och det gamla kan slänga sig i väggen, tanken på ett nytt år glädjer mig något oerhört. Viljan att göra det här året till något mycket bättre än det föregående är stor! Men år 2007 försvinner inte, det kommer alltid att vara med.
Men året som gått har givit mig mycket lycka med, även om det känns som om det nu efteråt mest var skit.
Så helst av allt vill jag bara glömma det och som så många andra börja om på nytt i jakten på lycka:)
Det finns mycket som hände under förra året som jag helst av allt bara vill glömma och om jag hade kunnat hade jag gjort dem ogjorda som så många andra. Men livet är en balansgång, det är en kamp för varje steg man tar i hopp om att inte tappa balansen och falla.
Livet hade varit så mycket lättare om man hade kunnat gå tillbaka och ändra men vad skulle livet ha varit då, perfekt? kankse, men det ordet existerar inte i min mening så det hade inte fungerat. För allt har sina brister människor, ALLT!
Vi tjejer är speciellt bra på att hitta brister hos andra människor, tyvärr. Jag vet inte varför vi gör det men, det är väl för att framhäva oss själva och få stå i rampljuset för någon sekund. Kankse är det för att folk inte ska se ens egna problem så framhäver man andras för att skugga sina egna, men det är då man visar dem som mest.
Eller finns det en mycket enklare förklaring? ja, det finns nog många olika synpunkter.
men hoppas i alla fall att detta året ska bli riktigt lyckat för alla inklusive för min egen del. :) erika