Hur orkar du?

Förstår mig verkligen inte på vissa människor..
Personer som är super duper trevliga mot allt och alla, pratar med allt och alla och försöker älskar allt och alla.
Jag hade känt mig hur falsk som helst om jag ens hade gått runt och försökt älska alla, det funkar inte så. Man kan inte vara väl med alla, för vilka val man än gör sårar man någon.
Men jag har träffat en person som verkligen var sådan att hon var tvungen att vara väl med alla, men egentligen var hon inte väl med någon. Men jag tror inte hon såg det på det viset..

För man märker det så fort med en människa att om hon pratar så med mig om någon som hon känner väldigt väl pratar hon likadant om mig med någon annan. Hon tyckte själv att hon tog någons parti kan jag tänka mig men egentligen var hon neutral eftersom hon hela tiden sa emot sig själv. Istället för att stå upp för det hon tyckte var rätt höll hon på sätt med båda, för att inte komma i konflikt med någon.
Samma sak var det när hon egentligen inte ville någonting så ljög hon en rakt upp i ansiktet för att inte behöva säga sannigen och sätta sin egen värld i gunging. Sen efteråt när hon förstog att jag kommit på henne drog hon ännu en lögn och självklart god som jag är ";)" trodde jag på henne. För man vill alltid tro det bästa om en människa.
Men vilka misstag vi gör..
Fattar faktiskt inte hur hennes vardag går ihop, hon ska hinna med att träffa ALLA verkligen + att hon måste hinna med skolan och prestera där. Hon utnyttjar verkligen allt tid, pressar ut det minsta lilla som finns kvar av hennes vardag för att hinna med alla. Och bara för att vara väl med alla..

Kommentarer
Postat av: nicky

jävligt bra skrivet

2008-02-25 @ 22:20:17
Postat av: erika sahlström

tack:D:D hehe nicolina?

2008-02-25 @ 23:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback