CAROLA och kebab.

Jag hatar den kvinnan. Finns det någon mer självsäker och äcklig person?
Ursäkta alla Carola fans men det kvinnan tycker jag inte om någonstans. Stackars Andreas johnsson! fattar inte hur han klarar av jobba med henne..
Och när dom sjöng, stackarn! Carola körde som vanligt sitt egna race. Det hörde man direkt ifrån den första tonen hon tog, hon anpassade inte sin röst det minsta lilla till Andreas eller låter heller för den delen.
Den kvinnan bara skrek och körde. USH!

KEBABPIZZA SILOVITZA, vad är det här? haha jag håller på att dö.
Man kan inget annat än att skratta åt dem och deras namn. Frågan är ju vilket vettig person som döper sig till något sånt?  Haha kanske inte det första som hade ploppat upp i mitt huvud i alla fall.
Jag låter säkert som världens Melodifestival nerd men jag hade dött om de hade skickats till finalen, så tack Sverige!!!


image30image31


Kommentarer
Postat av: Linda

En del av tjusningen är att man aldrig vet hur svenskarna ska rösta haha

Postat av: Eleonor

fyhelvete va jag håller med! Det är fan ingen slump att Carola uppträder sist i programmet för att alla ska komma ihåg deras låt. JÄVLA FUSKIDIOTER! Dom tänker säkert muta sig in i finalen . BÖG. Men jag hatar sverige, tack för mig!

2008-02-17 @ 22:21:22
URL: http://eleonorh.blogg.se
Postat av: LindaSvantesson.

haha, på tal om konstiga namn kan jag tala om att det finns en pizza på Kinnarps Pizzeria som heter "Orgasm". Tänk dig den ;
"Hey jag skulle vilja beställa en orgasm" XD

2008-02-21 @ 01:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback