ALLA HJÄRTANS DAG.

Kärlekens dag.
Det är den här dagen som man som singel fasar inför, dagen då man ska vara med sin kära.
Alla hjärtans dag påminner än om verkligheten som singel, att man just är det.

Hela dagen påminns man från alla håll att man just är ensam och överallt ser man extra många kärlekspar. Jag vet inte om det är för att det just är Alla hjärtans dag eller om man bara tänker på det extra mycket den här dagen men för varje minut som går blir jag mer och mer deprimerad.

Tanken "åååå jag måste ha kille" går nog igenom mångas huvuden den här dagen och jag tror att väldigt många försöker allt för mycket att hitta någon. Folk känner måstet att ha någon och därför letar man för mycket för att istället låta det komma till en.
Det gör också att när de väl börjat träffa någon går de in det alldeles för seriöst. Alla vill vi ju ta det lite lugnt i början, känna efter lite "inga måsten"
Och då är det självklart att man blir avskräckt om någon ringer 10 gånger på en dag och skickar 100 sms vem skulle inte bli det?
Därför tror jag alla som känner "måste känslan" är tvungna att sänka värmen lite, för det är verkligen så att kärleken dyker upp när man minst anar och förväntar den att dyka upp.

Jag förknippar själv Alla hjärtans dag bara med kärleken till det motsatta könet, men det man ofta glömmer av är att det inte bara handlar om det. Kärleken till familjen tycker jag faktiskt att alla hjärtans dag också handlar om och det var med dem jag firade min dag.
Jag tycker själv att jag förträngde alla deprimerande tankar väldigt bra och fokuserade på familjen idag, för på Alla hjärtans dag ska man inte deprimera. Det är en dag att firas och det handlar som sagt om mer än bara en kärlek.

image23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback