You sit there in your heartache, waiting on some..

They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young
When you were young

This is me, live with it:D

Jag måste vara värst har jag kommit fram till.. Jag är extremt mörkrädd, paranoid och lättskrämd. Om någon bara så som säger bu hoppar jag till. När alla har gått och lagt sig kan jag tro mig höra hur det knakar i hallen nedanför mitt rum och jag får panik och kan inte somna.
Sånt man ser på tv det är ännu värre hehe. Jag väntar bara på att monstren ska komma ut ur garderoben!
Och att gå själv i mörkret på natten ska jag inte ens tala om, Jag springer så fort jag tror mig se eller ha hört något och stannar inte förens jag har låst dörren bakom mig till huset.

Gasten på Liseberg. nu sitter säkert folk och skrattar åt mig, men jag säger bara gasten! jag vet inte varför jag genomlider den varje år när jag vet hur jag blir. "fråga bara ida"
Förra året hann jag bara komma till första rummet förens jag började tjuta "jag vill ut, aaaaaaaa! jag klarar inte det här"
Och när jag var liten, då hade vi ett band hemma som jag och min storebror brukade lyssna på som var lite av en barnsags/skräckis band och jag minns att alltid när jag hörde "Mååååååååånen går med långa ben" då tjöt jag som en stucken gris och sprang till mamma. Jag kan inte annat än skratta åt frasen nu efteråt, men då. Då var det blodigt allvar och jag var verkligen rädd haha.

En himmelsk drog.

Jag älskar konserter, kicken man får. bandet som ger obeskrivlig kärlek, musiken. men inte bara musiken spelar roll. Ljuset, stämmingen och alla människor som man känner gemenskap med. alla trängs längsta fram, skriker som galningar och gråter av lycka.

Ett minne som jag aldrig glömmer var Håkan konserten i sommras, inget och då menar jag inget slår den underbara känslan. Känslan av att stå och känna musiken i kroppen och skrika ut all kärlek.

image45


Älskling, alla ska vi en gång dö.


"Att börja leva är att börja dö.
  Döden lever i allt som växer
  Att leva med den är en förutsättning.
"


Döden är och kommer alltid vara ett väldigt känsligt ämne.
Även om den är en del av våran vardag som finns med oss hela livet igenom är den fortfarande lika skrämmande.
För det man inte vet någonting om tar man alltid ett avstånd ifrån, och de som tar saker ifrån än.
Det är inte många som inte vet hur de ska handskas med döden även om den följer oss hack i häl igenom hela livet.
Alltid när döden kommer på tal bli oftast folk rädda och ursäktar sig med något istället för att göra det som dom egentligen kanske vill, fråga vad som hände eller hur man mår.
Det är klart att man inte vill trampa på någons tår eller såra någon, men de flesta behöver prata om det och kan tycka att det är skönt men samtidigt självklart jobbigt. Men som med alla saker så måste man ta tag i det jobbiga med för eller senare.

Men alla är vi olika och det kommer vi inte heller ifrån, alla tycker inte heller som jag och kankse tur det.
Och alla vill inte heller prata om det och det får man självklart respektera men jag tror inte den metoden fungerar i längden över huvudtaget. Jag tror inget fungera på det sätte i längden, att det bara går att hålla inom sig så ordnar sig allt.


ne, men alltså.... han är död.
aha, å nej förlåt det var inte meningen.
nej, men det gör inget.

DAGENS LÅT!

When you were young med The Killers.
Helt klart en super låt, enligt mig.

image43 

Vem har sagt att många är bättre?

Det har jag ingen aning om, men jag vet i alla fall att vi bara var 10 pers hemma hos mig igår kväll och hade lika skoj för det. Bara man är med de rätta människorna så kan man ha hur skoj som helst!
och det var jag igår.. 
                    mer bilder finns här.

Surr surr:)

Idag när min Mobil surrade till vid 2 tiden såg jag att min älskade vän Sandra "paddan" hade lagt in ett litet medelande på min kalender som löd: Erika du är så jävla bra. Jag älskar dig mer än allt. Föralltid glöm aldrig det. :) Sandra
Jag har helt klart bäst vänner, det måste jag då säga. Jag är så lyckligt lottad som har sådana vänner som jag har.

Utan vänner har man ingenting förutom sig själv.
image35

Mer än bara ett fan.

Chris Crocker, antagligen Britney Spears största fan genom tiderna.

image34

Tröstätning.

Jag vet inte varför men jag tröstäter när jag är ledsen, det är sjukt men tyvärr sant!
Haha den senaste tiden vet jag inte vad jag har hållit på med ärligt talat.. När jag inte har haft något att göra då har jag ätit, jag låter som världens fetto men det är sant. Jag har varit sugen på saker hela tiden, och som igår när humöret inte var uppe gick jag och Fidde och tröståt pizza sen gick vi och handlade glass och drog upp till Linus och kikade film. Jag säger bara det, VAD HÄNDER? haha.

Det är precis samma sak med shoppingen, när jag är ledsen går jag och handlar..
Som på alla hjärtans dag, då handlade jag sönder. För vad är inte mer deprimerande en alla hjärtans dag för en singel?Att ens singel har hittat en ny före en själv slår nästan alla hjärtans dag måste jag medge, men i vilket fall som helst.

image32image33

Ett råd.

En del i att komma över något är att ta tag i det, det går inte att enbart glömma och försöka lägga det bakom sig. För när som helst dyker det upp igen och såren öppnas upp på nytt.

SS. Stekare och Stureplan

Jävla stekare!
Man kan ju inte annat än att skratta åt dem!
Vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga mer än; haha.

Satt och kikade igenom en som heter Lindas blogg lite och hittade en inlägg som jag tyckte var himla bra.

Okej, jag har nog lite sjuka tankegångar men efter att ha läst det här inlägget kom jag att tänka på en ny affärsidé. Istället för att köra mingelbilder kring Stureplan när det är fest och alla slåss om en bild...:

Varför inte smyga runt med kamera en söndagsmorgon då alla är dagen-efter-bakis och ska släpa sig hem (med skrynkliga kläder från kvällen innan/utsmetad mascara) från efterfesten de somnade på. Eller plåta när folk trippar ut ur trappuppgångar från ragget de vill smita från! Eller de som dragit på sig en keps långt ner över ögonen för att smita in och köpa en kaffe.


Älskar din affärs idé säger jag bara, istället för alla tråkiga mingel bilder från stureplan.GO GO!!

CAROLA och kebab.

Jag hatar den kvinnan. Finns det någon mer självsäker och äcklig person?
Ursäkta alla Carola fans men det kvinnan tycker jag inte om någonstans. Stackars Andreas johnsson! fattar inte hur han klarar av jobba med henne..
Och när dom sjöng, stackarn! Carola körde som vanligt sitt egna race. Det hörde man direkt ifrån den första tonen hon tog, hon anpassade inte sin röst det minsta lilla till Andreas eller låter heller för den delen.
Den kvinnan bara skrek och körde. USH!

KEBABPIZZA SILOVITZA, vad är det här? haha jag håller på att dö.
Man kan inget annat än att skratta åt dem och deras namn. Frågan är ju vilket vettig person som döper sig till något sånt?  Haha kanske inte det första som hade ploppat upp i mitt huvud i alla fall.
Jag låter säkert som världens Melodifestival nerd men jag hade dött om de hade skickats till finalen, så tack Sverige!!!


image30image31


Hur orkar du?

Förstår mig verkligen inte på vissa människor..
Personer som är super duper trevliga mot allt och alla, pratar med allt och alla och försöker älskar allt och alla.
Jag hade känt mig hur falsk som helst om jag ens hade gått runt och försökt älska alla, det funkar inte så. Man kan inte vara väl med alla, för vilka val man än gör sårar man någon.
Men jag har träffat en person som verkligen var sådan att hon var tvungen att vara väl med alla, men egentligen var hon inte väl med någon. Men jag tror inte hon såg det på det viset..

För man märker det så fort med en människa att om hon pratar så med mig om någon som hon känner väldigt väl pratar hon likadant om mig med någon annan. Hon tyckte själv att hon tog någons parti kan jag tänka mig men egentligen var hon neutral eftersom hon hela tiden sa emot sig själv. Istället för att stå upp för det hon tyckte var rätt höll hon på sätt med båda, för att inte komma i konflikt med någon.
Samma sak var det när hon egentligen inte ville någonting så ljög hon en rakt upp i ansiktet för att inte behöva säga sannigen och sätta sin egen värld i gunging. Sen efteråt när hon förstog att jag kommit på henne drog hon ännu en lögn och självklart god som jag är ";)" trodde jag på henne. För man vill alltid tro det bästa om en människa.
Men vilka misstag vi gör..
Fattar faktiskt inte hur hennes vardag går ihop, hon ska hinna med att träffa ALLA verkligen + att hon måste hinna med skolan och prestera där. Hon utnyttjar verkligen allt tid, pressar ut det minsta lilla som finns kvar av hennes vardag för att hinna med alla. Och bara för att vara väl med alla..

MAKE YOUR OWN KIND OF MUSIC.

Nobody can tell ya
There's only one song worth singing
They may try and sell ya
Cause it hangs them up to see someone like you

But you've gotta make your own kind of music
Sing your own special song
Make your own kind of music
Even if nobody else sings along

You're gonna be nowhere
The loneliest kind of lonely
It may be rough going
Just to do your thing's the hardest thing to do

But you've gotta make your own kind of music
Sing your own special song
Make your own kind of music
Even if nobody else sings along

So if you cannot take my hand
And if you must be going
I will understand

You've gotta make your own kind of music
Sing your own special song
Make your own kind of music
Even if nobody else sings along

You've gotta make your own kind of music
Sing your own special song
Make your own kind of music

Tröst shopping.

Det är sjukt hur lite kläder kan göra en så otroligt mycket gladare.
Hela dagen idag efter att ha hittat mina fynd har jag suttit och små lett för mig själv i min ensamhet:)
Jag vet inte riktigt vad det är med mig & kläder men något speciellt är det allt. haha

Idag blev det:
2 par byxor
3 linnen
3 t-shirtar
2 klänningarimage25image26
image28image29

ALLA HJÄRTANS DAG.

Kärlekens dag.
Det är den här dagen som man som singel fasar inför, dagen då man ska vara med sin kära.
Alla hjärtans dag påminner än om verkligheten som singel, att man just är det.

Hela dagen påminns man från alla håll att man just är ensam och överallt ser man extra många kärlekspar. Jag vet inte om det är för att det just är Alla hjärtans dag eller om man bara tänker på det extra mycket den här dagen men för varje minut som går blir jag mer och mer deprimerad.

Tanken "åååå jag måste ha kille" går nog igenom mångas huvuden den här dagen och jag tror att väldigt många försöker allt för mycket att hitta någon. Folk känner måstet att ha någon och därför letar man för mycket för att istället låta det komma till en.
Det gör också att när de väl börjat träffa någon går de in det alldeles för seriöst. Alla vill vi ju ta det lite lugnt i början, känna efter lite "inga måsten"
Och då är det självklart att man blir avskräckt om någon ringer 10 gånger på en dag och skickar 100 sms vem skulle inte bli det?
Därför tror jag alla som känner "måste känslan" är tvungna att sänka värmen lite, för det är verkligen så att kärleken dyker upp när man minst anar och förväntar den att dyka upp.

Jag förknippar själv Alla hjärtans dag bara med kärleken till det motsatta könet, men det man ofta glömmer av är att det inte bara handlar om det. Kärleken till familjen tycker jag faktiskt att alla hjärtans dag också handlar om och det var med dem jag firade min dag.
Jag tycker själv att jag förträngde alla deprimerande tankar väldigt bra och fokuserade på familjen idag, för på Alla hjärtans dag ska man inte deprimera. Det är en dag att firas och det handlar som sagt om mer än bara en kärlek.

image23

Världens minsta bodybuilder.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article1826686.ab

Med sina 9 kilon och 84 centimeter lyfter
Romeo "världens minsta bodybuilder" lätt
1,5 kilos-hantlar med en arm.                     Titta in killen!

                                                                                                            

Christer Sjögren.

Vad är det här? ÄRLIGT TALAT!
Sen när började Sveriges befolkning skicka en 60 årig dansbands gubbe för att representera Sverige i Eurovision songcontest? Skandal, han kan inte ha gått vidare på grund av sin låt. FÖR DEN VAR INTE BRA!
frågan är då om han gick vidare för att han just är den han är, christer sjögren. Men då är det fortfarande skandal!

                                             melodi nummer 8, I love europe.

jag bara undrar..
Vart tog alla utstickare vägen? alla wildcards som alltid finnas med..image22


MUSIC.

image19
image20
SHOUT OUT LOUDS.
image21

SNÄLLA!!!

VA ALDRIG FALSKA! snälla söta, man vinner absolut ingeting på att vara det. Speciellt inte i längden..
Även om sannigen kankse svider för stunden så läker de såren fortare än om du istället skulle ha ljugit.


Varför är ni rädda för att vara ensamma?

Bara när jag sa en sak som att jag åkte ner till Göteborg själv för att shoppa fick det vissa att bara gapa av förstumman. Folk frågade chockat varför jag åkte "ENSAM" ner till göteborg?
Varför inte? är svaret. Varför är så många rädda för att göra saker ensamma? speciellt en liten skit grej som att åka iväg någonstans själv.
Om man inte kan göra saker ensam hur ska allt kunna fungera då egentligen har man tänkt sig, om man alltid måste ha någon annan person med sig.

Jag förstår att det kan vara jobbigt att göra saker ensam men ryck upp dig, hela livet består att lita på dig själv och klara av saker på egen hand!

image16

Palestinsjalen, en politisk åsikt.

Det många nog inte tänker på när de använder en Palestinasjal är att det egentligen är en symbol för en politisk åsikt som de bär runt halsen. När man bär en palestinasjal innebär det egentligen att man stödjer Palestina i kampen om sitt land, i kampen om att få tillbaka de landet som en gång var deras.
För efter 2:a världskriget gavs Judarna ett eget land, men problemet var att det redan bodde folk där och så kom Israelerna och Palestinierna i konflikt "lite kort sammanfattat"

Jag tycker att man ska tänka efter lite innan man använder den eftersom den uppfattas olika av olika personer, både negativt och på ett positivt sätt. Dessutom har alla de olika färgerna olika betydelser..
Det här med att olika färger har olika betydelser är en efter konstruktion men svart-vit betyder anarkism "politisk riktning med syfte att avskaffa statsmakten" eller Palestinas frihet antifacism har jag också hört, röd-vit står för kommunism, grön-vit för veganism  och den lila-vita för feminismen.
Men vissa påstår också att Palestinasjalarna fanns långt innan kriget och det gjorde de säkert men att det inte har någon som helst betydelse inom kriget..

Men tänk efter lite först om du verkligen känner att du kan stå för det du bär kring halsen.

image15

Strävan..

Längtar tills den dagen då jag kan vara lycklig över min vardag utan att något speciellt har hänt, bara vara lycklig över att finnas till och leva.
Det är nog då man är riktigt, riktigt lycklig! När man bara kan vara glad över de saker som finns i ens vardag, samma saker som man stöter på varje dag. Då har man uppnåt mycket enligt mig!
image14    bara en liten tanke, kankse utvecklar den senare:)

Kasta inte bort något..

Lär dig att uppskatta livet innan det försvinner.
Det är först när sanden rinner ut mellan ens fingrar som man vill ha tillbaka den i handen och känna dess värme som solen avgivit till den. Det är först när vi förlorar det som vi förstår vad det egentligen innebar att ha det som sitt.
Vi måste lära oss att uppskatta det värdefulla sakerna som vi har i vårat liv just nu, värdera dem högre än vad vi gör. För när de försvinner så går det inte att spola tillbaka tiden, hur mycket man än vill. För det är just det som är livet.. Det stannar inte upp och väntar på att du ska resa dig igen utan fortsätter utan att du kan göra någoting åt det.
Vakna inte upp efteråt när det är för sent:(
Ta istället tillvara på allt och uppskatta de saker du har, för du vet aldrig när de kan försvinna.