SECONDHAND ÄR BÄST!

Idag bestämde jag mig för att ta en riktig secondhandrunda i vårt kära lilla borås för mig egna del men också för jennys, eftersom denna kvinna aldrig handlat något secondhand (fy skäms!) hehe. Vi hann tyvärr inte med så mycket som vi hade tänkt på grund av öppetider och för lite tid, men jag kom i alla fall hem nöjd och belåten måste jag erkänna.
Inget får mig att må så bra som när jag fyndar! :)

Brosch: 15kr
Jeansjacka: 45kr
Kavaj: 65kr
Skor: 40kr
SÅ HÄR GÖR DU OM DU..

Vaknar upp brevid någon vars namn du inte kommer ihåg.

1. Låt dig inte gripas av panik.
Uppgifter om din dates namn finns någonstans i närheten. Din uppgift är att hitta den innan hon/han vaknar, eller innan hon/han inleder någon typ av seriös konversation med dig.

2. Stig upp och gå till badrummet.
Badrummet är normalt sett det första stället man uppsöker varje morgon, och det är också ett ställe där du kan hitta uppgifter som avslöjar vad hon/han heter.

3.Sök igenom badrumsskåpet efter receptbelagda mediciner med hennes/hans namn på etiketten.

4. Leta bland tidningar och tidskrifter, sök efter prenumetationsetiketter med hand/hennes namn och adress.

5. Sök igenom papperskorgen efter bortkastade reklamförsändelser och papper.
 

Hur du dumpar en usel date, nyktrar till fort...

När jag gick runt i bland våra böcker här hemma så hittade jag något riktigt roligt verkligen.
En Bok som hette:

I VÄRSTA FALL
En överlevnadshandbok för
Dating&Sex

Haha och det är verkligen vad jag behöver just nu, Något som kan guida mig igenom alla träsk och snår som gömmer sig under kärlekens ljuvliga idyll.I'm cold..

och har snea tänder..

Som sagt, jag är weird.

Ja, jag säger då det. Jag har små saker för mig som jag håller på med, som till exempel när jag går och lägger mig så sover jag alltid med huvudet emot väggen. och jag bestämmer då mig för att jag ska försöka komma på vilken sida jag vaknar upp på morgonen där på. men jag har aldrig lyckats! förutom här om dagen, jag blev hur chockad som helst när jag vaknade upp och det första som ploppade upp i mitt huvud var precis den tanken och jag kom på vilken sida jag vaknade upp på för första gången.
ETT STORT HURRA FÖR MIG!

LONDON

ja det är verkligen något alldeles speciellt måste jag erkänna. Sjukt roligt att vara där men som jag och sofia åkte från ons-fre så var det nog lite för litet eftersom att det minst behövs 2 dagar till hela oxfordstreet och eftersom jag är som jag är vill jag vara överallt.
Jag hade hemskt gärna åkt runt till en massa små mysiga secondhand affärer överallt men tiden räckte helt enkelt inte till, så jag tipsar om att åka till london några eller någon dag mer. Och se till att INTE åka hem på en fredag för priserna på flygen skjuter verkligen i höjden plus att man missar 2 av Londons berömda marknader som är på lördagar och söndagar. Men resan var helt klart super och trippen dit, MÅSTE göras om:)
Varför har jag inte tänkt på det innan? dumbom:)

har letat efter ett speciellt halsband jättelänge nu, men har inte hittat det någonstans "skit, skit och skit!
 Men så slog det mig idag att vafan, jag gör väl ett själv då. Det blev ju självklart inte likadant (för det går ju inte) men jag gillar det i alla fall. Lite eget sådär och unikt eftersom att det är hemmagjort:)

Halsband: by E.


Det är ju så lätt!!

Tänkte på en grej när jag gick på stan idag.
Det är så sjukt lätt för killar att klä sig snyggt, ärligt talat så är det verkligen hur lätt som helst! Det är bara för dem att ta på sig ett par stuprörsjeans och en oversize tröja så är allt typ klart. Bara så lätt får man en helt okej outfit.
Men om en tjej tillexempel ska ha något snyggt på sig så måste det vara mycket mer än så, det måste alltid vara ett snäpp mer och ett steg längre än killmodet hela tiden.
Man kan ju undra då varför det inte är mer killar som anstränger sig lite? Inte för att vara för ytlig men kläderna kan göra allt i vissa sammanhang (tyvärr, skjut mig!) Men om en kille verkligen är hur snygg som helst men hans kläder är döden. Ne då fungerar det verkligen inte för mig, det tar typ stopp då:p
snacka om att jag verkar (är) ytlig, men så är det faktiskt. Och jag vet att många kan hålla med mig om det.

Jävla telefonförsäljare.

Jag hade ärligt talat aldrig kunnat arbete som en telefonförsäljare, för finns det något mer hatat yrke?
Finns det någon som kan störa mer i middagen än någon som säger "hej, jag heter kajsa och kommer från bredbandsbolaget"    bara undrar..

JO! förresten dom som står på stan och fångar upp en med repliken "vad har du för mobil?"
Dom vill jag verkligen bara strypa med mina bara händer samtidigt som jag får så otroligt dåligt samvete när jag drar repliken "måste med bussen" och snabbt går där ifrån, samtidigt som min buss inte går förens om 40 minuter och jag tvingas vänta på resecentrum. Men saken med dom är att det känns som om dom verkligen prackar på en med massa och man känner ett måste att handla. PLUS att dom inte är ärliga och hederliga när det kommer en 15 årig tjej och dom säljer ett abbonemang till henne som hon egentligen inte får teckna men skriver ändå det på hennes föräldrar.
Jag fick den repliken en gång "men jag kan skriva upp den på din mamma" när jag sa att jag inte var arton.
 Usch, jag blir sur!