din tid är förbi!

Måste bara säga att jag inte klarar av 40-50 åringar som tror att dom är 20 igen. Det är verkligen inget fel att försöka hålla sig ung och fräsh, men man behöver väl inte överdriva?
Som idag såg jag en "ja, vad man ska kalla henne" 60 åring kankse, i lätt 10 centimeters höga klackar, till ett par vita jeans,skinjacka och rött kort hår. Ursäkta men om det hade varit min mamma hade jag dött, jag hade aldrig låtit henne ta ett steg utanför dörren sådär.
Jag förstår att man kan ha svårt att titta sig själv i spegeln och se en 60 år gammalt tant som redan har levt mer en halva sitt liv, men dom åren är förbi! Det är bara att göra dom här till något ännu bättre, så snälla släng 10 centimetersklackarna och skippa dom vita jeansen på VINTERN! tycker egentligen inte om vita jeans över huvudtaget. Men det är jag det. :D

Kommentarer
Postat av: Sofia

Så varför ska man inte få ha på sig vad som helst oberoende på ålder? Du som brukar vara en sån jävla moraltant angående att alla får se ut som dom vill i vanliga fall. Ingen bryr sig om vad du tycker ändå.

2008-04-11 @ 17:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback