KÄRLEK.

Ibland känns det ärligt talat som om kärlek bara finns där för att skada.
Som en utav mina kompisar, han hade världens bästa förhållande verkligen. Båda var verkligen jätte kära och sedan utan några som helst förvarningar dumpade hon honom,  och sa inget mer. Ingen förklaring, ingenting!
Och så slutade den sagan, där stog han med ingeting kvar förutom ett brustet hjärta.
Det var då han frågade mig: va gör jag nu? va gör jag när mitt hjärta kvider så mycket av smärta att jag inte kan tänka på annat. va gör jag då?
Jag är ett riktigt bra exempel på vad man INTE ska göra, jag grävde ner mig i 3 månader. Det ända som stog på listan över min vardag var tårar och mer tårar. vad är det för vardag kan man fråga sig.
Alla runt omkring mig sa hela tiden men erika, du är bättre än så här. Tänk om 20 år när han sitter där och ruttnar då lever du livet!
Men hur lätt är det att tänka så på en skala? Man är 16 år, kär för första gången och man lever nu, och inte om 20 år. Hur ska man kunna tänka på annat än det som pågår runt omkring än? hur ska man kunna tänka på annat när ens låt spelas på radion?

Men det är nu efteråt som man förstår att det blir bättre, det blir det. Hur kasst man än mår just då så går dagarna även om man inte vill och man tappar lite för varje steg man tar. Även om det tar sin tid så går det!
Om jag hade tänkt som jag gör nu för 3 månader sen hade allt gått så mycket snabbare, jag kastade bort 3 månader av mitt liv. 100 dagar,det är 2400 TIMMAR! Jag kunde gjort så otroligt mycket vettigare saker med de timmarna än jag gjorde, för min sorg gjorde mig blind. det var som om jag stängde in mig själv i den och där lät jag ingen annan komma åt mig. snälla gör inte som jag, låt andra människor komma åt dig! Du kankse inte tror att de orkar höra på din skit, men vem vill inte hjälpa en vän? det glömde jag totalt bort, jag har vänner! som finns där för mig, vad som än händer.
Jag har pratat med mina vänner om det som hände, men aldrig riktigt gråtit ut med dem. det är sjukt! för det är precis sådant som man behöver, men som vanligt ska jag klara mig själv stänga in mig. Och som jag sa innan jag är ett jätte bra exempel på hur man INTE ska göra.

Hitta på saker, håll dig sysselsatt. För det är just när man inte gör ngt, sitter vid datan kankse som alla tankar kommer. Umgås med dina nära och kära för du behöver andra människor, prata om det. Få ur dig dina frågetecken.
Min terapi som jag har det är att skriva, att få ut min ilska eller sorg på ett papper. För jag tänker otroligt mycket hela tiden, lite för mycket kan man tänka men då måste man ju få ur sig sakerna så prova min teknik kankse;)
Låt inte tåget åka iväg utan att du är på det, för livet kommer rulla vidare även om du inte gör det och sen kommer du undra vad du gjorde under all den tiden. låt inte det hända!

                                                              image2         

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh den här texten kommer jag läsa om och om igen tills jag har fattat precis det du fattade då.. jag känner igen mig så i det du skriver att det känns som det är jag själv som skrev det.

2009-10-19 @ 20:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback