ETT TACK TILL ALLA SOM MÅR BRA!

Det var så sjukt skönt att se inlägget som min älskade vän Sandra ahlin skrev igår, där hon beskrev hur obeskrivligt bra hon mådde.
"Jag mår så ruskigt på alla sätt och vis just nu, ända inifrån själen till utsidan. Jag vet inte vad det är men jag är lycklig, jag kan skrika ut min lycka, det känns som jag vill gråta hela tiden för jag mår så jävlans bra."

Jag vet inte riktigt varför jag blev så otroligt glad men det känns som i tonåren förföljs vi av den ständiga olyckan och vi vet aldrig riktigt vad som kan gömma sig bakom nästa hörn, kankse är det en topp eller ännu en dal.
Livet är så oförutsägbart, men vi vill ändå ha kontrollen över de som vi ofta inte kan göra någonting åt.
Det är många liv som bara består av dalar just nu, och frågan om det finns någon botten lever ständigt där. Jag vet inte vart all denna olyckan kommer ifrån som finns i så många liv. Vad är det egentligen för ställe som samlar på så mycket hat, ilska och sorg?
Jag känner själv att jag inte alltid har någon rimlig förklaring till all depression jag har, jag kan inte alltid svara på varför jag är så nedstämd. för hur ska jag kunna ge ett ärlig svar när man inte vet? Folk säger runt omkring att världens ideal är helt orimligt och att våra ungomar "alltså jag" påverkas något otroligt av det, men ideal har alltid funnits och komplex kommer alltid att leva kvar. Jag själv vet inte om jag påverkas något otroligt av median, kanske gör jag det omedvetet men min syn på mig själv är det jag och ingen annan som har skapat. För när som helst kan man sluta upp att kalla sig fet, äcklig, dum.NÄR SOM HELST! det är bara ens egen syn man måste ändra på, andra människor kan påverka dig men det är du som skapar dig själv och som har makten att ändra. Andra kan hjälpa dig på traven att bit för bit hugga sönder dig själv men de kan aldrig lyfta upp yxan om du inte låter dem göra det!
INGEN KAN PÅVERKA OSS OM VI INTE LÅTER DEM GÖRA DET!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jippie, Go erre :D

Postat av: Eleonor

Erika, jag tror jag är kär i din blogg :D du skriver alltid massa läsvärt :)

2007-12-29 @ 16:14:59
URL: http://eleonorh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback