ÄR JAG GAMMALMODIG?

Ursäkta mig om jag bara klagar och klagar hela tiden, men herre gud. Jag gick på stan innan idag och framför mig på väg genom parken gick två små tjejer. De kan väl antagligen vart något mellan12-13 år och helt plötsligt ser jag dem tända varsin cigarett! Jag tror inte mina ögon och förlåt om jag är gammal modig men i den åldern visste jag knappt vad cigaretter va för något. Inte ens nu känner jag att det är något jag skulle vilja hålla på med, men en 12 åring! Det kan ha varit fel på mina ögon men de såg verkligen små ut.
Klart att det är deras eget val vad de ska göra med sina liv, men 12 ÅRINGAR SOM RÖKER!? Det tycker jag är helt sjukt. vart fan får de tag i det? vilken vettig person köper ut till 12 åringar, skulle de vilja att folk köpte ut till deras barn??
jag är helt chockad, det är nästan som om jag skulle se min lilla syster med en cigarett i munnen. jag skulle aldrig tolerara att hon för resten av sitt liv skulle vara fast i den skiten, ALDRIG!
Folk får säga va de vill men jag tycker absolut inte om cigaretter. Det kanske är jag som är trögast i världen men jag fattar inte meningen med att slänga ut en massa onödiga pengar på en liten pinne som du har i munnen och som skadar din och andra personer i din närhets hälsa.
Folk som köper ut till dem, vad tänker de med? Skulle de så gärna vilja att folk gjorde likadant till deras barn, hjälpte deras barn på vägen till att bli en rökare? Inte bara att de bryter mot lagen, men det kankse är just de som ger den sista knuffen som tar slut på ett alldeles för ungt liv. Alla ska vi dö någon gång, men det kanske inte var hans/hennes stund.    "att börja leva är att börja dö "

Det är allas eget val om man ska röka eller inte, men jag hade absolut valt att inte vara en del av de som skapar deras framtida öde.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nej du är ungdomlig som har en åsikt om rökning, vilket är bra :D

Postat av: Anton Aronzon

Keep up the good work ang. rökning.

Heller aldrig testat och ska undvika de länge länge :)

2007-12-30 @ 12:01:38
URL: http://antonaronzon.blogg.se
Postat av: papapulla

sjukt ju :S som din syster och jenny

2008-01-05 @ 23:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback